Energiahoito, Mikael-reiki, Ryhmäkaukohoito

Uuden ajan energisoiva ryhmäkaukohoito pe 5.4.2019 klo 21

Tässä keväisessä huhtikuun ryhmäkaukohoidossa on vahva uuden ajan energia. Se vie kohti uutta kevättä ja kasvua. Hoito antaa energiaa. Se vie sinua kohti uutta. Hoito avaa sinua uusille mahdollisuuksille työssä, terveydessä, rakkaudessa, taloudellisesti ja elämässä yleensä.

Mikael-reiki on uuden ajan hoitomuoto, joka on kanavoitu Arkkienkeli Mikaelilta. Hoidossa käytettävä energia on korkeinta mahdollista Valon energiaa. Tämä energia on täynnä iloa, onnea ja puhdasta rakkautta. Hoitajana toimii koulutettu Mikael-reiki ja Angelic-reikiⓇ energiahoitaja Marja Bonn.

Hoito parantaa ja aktivoi sinua juuri sillä tahdilla kuin se on sinulle juuri nyt hyväksi, sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Hoito tapahtuu perjantaina 5.4.2019 kello 21. Hoidon voi ottaa vastaan mihin kellonaikaan tahansa.

Jos et pääse mukaan hoitoon perjantaina, voit ottaa hoidon vastaan myös seuraavien päivien aikana. Hoito on opastuksen mukaan avoinna viikon ajan eli perjantaihin 12.4.2019 saakka.

Ilmoittaudu mukaan hoitoon sähköpostilla ajanvaraus@energiahoitoshanti.fi. Hoito maksaa opastuksen mukaan 17 €, ja se toimii hoidon energiavastineena.

Halutessasi voit maksaa tuon 17 € myös haluamallesi hyväntekeväisyysyhdistykselle. Kerrothan siinä tapauksessa ennen hoitoa mihin tuon summan lahjoitit. 💚

Saat ilmottautumisen jälkeen tarkemmat ohjeet ja tiedot hoidosta. Itse hoito ei vaadi muuta kuin rauhallisen ajan ja tilan, jossa voit keskittyen ottaa hoidon vastaan. Hoidon voi ottaa vastaan myös nukkuessa. Hoitotapahtuma kestää n. 20 minuuttia, ja hoito jatkaa vaikuttamista seuraavat 21-28 päivää. Saat hoidon jälkeen vielä tarkemman hoitopalautteen sähköpostilla.

Voit ilmoittaa hoitoon mukaan myös perheenjäseniäsi, kunhan pyydät heiltä etukäteen luvan hoidolle. Ilman lupaa ei saa ilmoittaa ketään toista hoitoon. Jos ilmoitat hoitoon useampia henkilöitä itsesi lisäksi, kirjoita hoitoon osallistuvien nimet ilmoittautumisviestiisi.

 • Ryhmäkaukohoito, joka tapahtuu Arkkienkeli Mikaelin johdolla
 • Hoidossa välitetään ilon, onnen ja puhtaan rakkauden Mikael-reikiä yhdessä hoidolle parhaimpien enkeleiden kanssa
 • Tässä hoidossa on mukana vahva uuden ajan energia.
 • Hoitajana toimii koulutettu Mikael-reiki ja Angelic-reikiⓇ energiahoitaja Marja Bonn
 • Hoito tapahtuu perjantaina 5.4.2019 klo 21
 • Hoidon voi ottaa vastaan mihin kellonaikaan tahansa
 • Hoidon voi ottaa vastaan myös seuraavan viikon aikana; hoito on ”auki” pe 12.4.2019 saakka
 • Osallistumismaksu on 17 €
 • Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla ajanvaraus@energiahoitoshanti.fi
 • Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa hoidon myös heti PayPalin kautta.
 • Lue lisää Mikael-reiki -energiahoidosta tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan tähän ihanaan uuden ajan energioiden ja kasvun ryhmäkaukohoitoon! 💚

Vastaa