Ryhmäkaukohoito

Tule mukaan Uuden Aikakauden Alku -ryhmäkaukohoitoihin 22.-24.9.

Tervetuloa mukaan kolmen hoitokerran ryhmäkaukohoitosarjaan 22.-24.9.2020! 💗

Tämän energiahoitosarjan teemana on Uuden Aikakauden Alku.

Syyspäivän tasauksessa tiistaina 22.9. yö ja päivä ovat yhtä pitkät. Se on sadonkorjuun hetki, jolloin yksi aikakausi päättyy. Aurinko siirtyy pohjoiselta puoliskolta eteläiselle, ja uusi aikakausi alkaa.

Keskiviikkona 23.9. on puolikuun ensimmäinen neljännes. On täydellinen hetki jatkaa eilen aloitettua: istuttaa uuteen elämään uutta.

Torstaina 24.9. jatketaan ja vahvistetaan eilen istutettua.

Hoidossa välitetään uuden ajan Mikael-hoito (LEON) energiaa. Arkkienkeli Mikael valvoo hoitoa.

Jokaiseen hoitoon kuuluu kirjallinen hoitopalaute, jonka lähetän sähköpostilla hoidon jälkeen. Hoitoihin kuuluu myös siunaus.

Hoidot ovat etähoitoja, joten voit ottaa ne vastaan omassa kodissasi, missä päin tahansa asutkin.

Ryhmäkaukohoitosarjan (3 hoitoa) energiavastine on 33 €. Voit myös osallistua yksittäiseen ryhmäkaukohoitoon, jolloin hinta on 11 € / hoito.

Kerro ilmoittautuessasi mihin hoitoon / hoitoihin osallistut. Saat maksuohjeet ja hoito-ohjeistuksen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi
Hoidon osallistujamäärä on rajattu.

Jos et pysty osallistumaan hoidon ajankohtana, voit ottaa hoidon vastaan milloin itsellesi sopii parhaiten. Hoidot ovat opastuksen mukaan otettavissa vastaan 27.9. saakka. Ilmottaudu kuitenkin mukaan jo nyt.

Hoidot kanavoidaan joka päivä klo 21. Voit ottaa kuitenkin hoidot vastaan mihin kellonaikaan tahansa, tai yöllä nukkuessasi.

Tässä kokemuksia edellisistä ryhmäkaukohoidoista 🙏:

“Hoitojen jälkeen onkin ollut aikamoista lentoa! Mutta paras mikä siitä seurannut on itseni löytäminen. Olen kotona. Löysin sen 9-vuotiaan joka pakotettiin muuttumaan ja olen sen tytön kanssa yhteydessä! Se yhteys ei olisi tullut vielä ilman tätä hoitosarjaa ja sinua! Sait niin avattua niitä kohtia joihin en ole saanut yhteyttä ❤️ KIITOS! ❤️ ”

“Jälleen erittäin voimallinen kokemus ja upeita tuntemuksia!!! Kiitos, kiitos, kiitos!”

“Kiitos Marja ihanasta hoidostasi. Itse nukahdin ihanan energia virratessa. Ja aamulla herättyäni mieleni valtasi rauha ja aivan ihana rakkaudellinen mieli. Kiitos tätä tarvitsin juuri tähän elämäntilanteeseen.”

Tervetuloa mukaan tähän Uuden Aikakauden Alun hoitosarjaan! 💚

Vastaa