Energiahoito, Ryhmäkaukohoito

Tule mukaan 14-2 Rakkauden energiahoitoon! ❤️

14.-16.2. kanavoidaan taas suosituksi tullut kolmen energiahoidon hoitosarja. ❤️ 14-2 hoitosarjan teemana on Rakkaus ja sen ilmentyminen elämässämme. Hoitosarja aloitetaan teemaan sopien ystävänpäivänä, jolloin hoito saa kohotusta tuon päivän kollektiivisista rakkauden aalloista.

Tämä hoitosarja poistaa esteitä rakkauden kokemisen ja tuntemisen tieltä. Hoitosarja vahvistaa myös omaa sisäistä rakkautta, rakastavaa oman itsensä hyväksyntää, tunnetta yhteydestä universaaliin rakkauteen ja valmiutta elää rakkauden täyttämässä elämässä. Voimakas sydänrakkauden hoito ja virtaus siis hoidossa teemana.

Hoito on paikasta riippumaton etähoito. Hoidossa kanavoidaan puhdasta ja turvallista Mikael-hoito (LEON) energiaa. Tässä erikoishoidossa on mukana myös Arkkienkeli Samuel, rakkauden enkeli, ja hänen kaksoisliekkinsä Charity yhdessä Äiti Marian energian kanssa.

Hoitosarjaan kuuluu kolme hoitoa. Ne kanavoidaan seuraavasti:
💗 pe 14.2. klo 21
💗 la 15.2. klo 21
💗 su 16.2. klo 21 tasapainottava ja viimeistelevä hoito

Kaikkiin hoitoihin kuuluu kirjallinen hoitopalaute, jonka lähetän sähköpostilla.

Tämä kolmen hoidon sarja maksaa 33 €.

Jos osallistuminen kaikkiin kolmeen hoitoon ei ole mahdollista, voit tulla mukaan myös yksittäiseen hoitoon. Yksittäisen hoidon hinta on 11 €.

Saat maksuohjeet ilmoittautuessasi. Ilmottaudu sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi. Kerro ilmoittautuessasi otatko koko hoitosarjan vai vain yksittäisen hoidon. Saat ilmoittautumisen yhteydessä myös ohjeet hoitoon valmistautumiseen. 💕

Jos et pysty osallistumaan hoidon/hoitojen ajankohtana, voit ottaa hoidot vastaan milloin itsellesi sopii parhaiten. Hoidot ovat opastuksen mukaan otettavissa vastaan la 29.2.2020 saakka. Ilmottaudu kuitenkin mukaan jo nyt.

Laita minulle viestiä, kun tunnet kutsun tulla mukaan tähän rakkauden hoitoon. ❤️

Vastaa