Energiahoito, Ryhmäkaukohoito

Tule mukaan 11-1 Uuden Alun energiahoitoon!

Tänä viikonloppuna (11.-12.1.2020) on jälleen varsin voimallinen ajanjakso. Perjantaina 10.1. on täysikuu ja kuunpimennys, lauantaina 11.1. on henkisen heräämisen porttipäivä (111), ja sunnuntaina 12.1. tapahtuu historiallinen planeettayhtymä joka on tapahtunut viimeksi 500 vuotta sitten.

Tässä hetkessä on voimakasta uuden ajan ja uuteen aikaan siirtymisen energiaa. Tämä kolmen energiahoidon 11-1 sarja tukee tässä siirtymässä uuteen alkuun. Vanha vuosikymmen jätetään taakse ja siirrytään uuteen aikakauteen.

Hoito on paikasta riippumaton etähoito. Hoidossa kanavoidaan puhdasta ja turvallista Mikael-hoito (LEON) energiaa.

Hoitosarjaan kuuluu kolme hoitoa. Ne kanavoidaan seuraavasti:
💙 pe 10.1. klo 21:11 valmisteleva, vanhasta (vuodesta ja ajasta) puhdistava hoito
💚 la 11.1. klo 21:11 uuden alun hoito
💜 su 12.1. klo 21:11 tasapainottava ja palauttava hoito, joka “sulkee” hoitosarjan

Kaikkiin hoitoihin kuuluu kirjallinen hoitopalaute, jonka lähetän sähköpostilla.

Tämä kolmen hoidon sarja maksaa 33 €.

Kolmen hoitokerran sarja on tehokas ja jokainen hoito tukee toisiaan. Jos osallistuminen kaikkiin kolmeen hoitoon ei ole mahdollista, voit tulla mukaan myös yksittäiseen hoitoon. Yksittäisen hoidon hinta on 11 €.

Saat maksuohjeet ilmoittautuessasi. Ilmottaudu sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi. Kerro ilmoittautuessasi otatko koko hoitosarjan vai vain yksittäisen hoidon. Saat ilmoittautumisen yhteydessä myös ohjeet hoitoon valmistautumiseen. 💕

Jos et pysty osallistumaan hoidon ajankohtana, voit ottaa hoido(t) vastaan milloin itsellesi sopii parhaiten. Hoidot ovat opastuksen mukaan otettavissa vastaan 22.1.2020 saakka. Ilmottaudu kuitenkin mukaan jo nyt.

🙏 Luku 21 tarkoittaa edistymistä ja menestystä. Kun näet luvun 21, tarkoittaa se, että olet sen kynnyksellä, että toteutat omat toiveesi isolla mittakaavalla.
🙏 Luku 11 on karminen mestarinumero, joka symbolisoi henkistä heräämistä ja valaistumista, inspiraatiota ja intuitiota, ja omaan sielun- ja elämäntehtävään yhdistymistä.

Laita minulle viestiä, kun tunnet kutsun tulla mukaan hoitoon. Kuuntele intuitiotasi. Tämä on tarkoitettu sinulle. ❤️

Vastaa