Kokemuksia hoidoista

”Kaunis kiitos aivan ihanasta hoidosta! Otin sen vastaan eilen illalla yhdeksän aikaan. Maadoittumista juuri kaipasinkin. Minulla on välillä ollut huimausta ja sellainen tunne kuin leijuisin ja siihen oli kyllä hyvä saada apuja maadoittumalla.
Itse tunsin voimakkaimmin nuo chakrojen käsittelyt. Näin sinistä ja valkoista valoa ja tunsin viileitä virtauksia kehossa, varsinkin käsivarsissa.
Tänään on ollut aikas energinen olo ja on pitänyt juoda paljon vettä. Olen kyllä todella kiitollinen että olen päässyt mukaan näihin hoitoihin.”
– E.K.

Palaute ryhmäkaukohoidosta

”Ajattelin laittaa palautetta eilisestä hoidosta. Oli aivan ihana hoito ja voimaannuttava, koin paljon erilaisia tuntemuksia: tuulahduksia iholla ja käsissäni pyörteentunnetta (ranteiden ja kämmenien alueella), ”painelun” tunnetta ja kihelmöintiä. Tuli todella voimaantunut ja ”puhdistunut” olo, sekä alaselkäkipuni ja muu sinne alueelle liittyvä kipuilu hävisi hoidon aikana. Tämä oli uskomattomin kokemus, vaikka olen hoitoja ottanut aiemminkin ja teen niitä itsekin.”
– P.H.

Palaute kaukohoidosta

”Mitään äkkinäistä muutosta ei ole tapahtunut, mutta kipu on hiljalleen lieventynyt. Etenkin oikea puoli on ollut huomattavasti vähäkipuisempi ja jalkaterä toimii toisinaan pitempiä aikoja, ennenkuin alkaa oireilemaan.”
– S.H.

Palaute kaukohoidosta

”Pehmeän kevyt, puhdas ja voimaannuttava hoito.”
– T.P.

Palaute energiahoidosta (lähihoito)

”Olin tosi stressaantunut ja äkäinen ja tulin siksi hoitoon. Ajattelin että tämä voisi auttaa.
Hoitaminen alkoi jo ennenkuin varsinainen hoito alkoi. Tunsin lämmön humahduksen koko kehon läpi ennenkuin edes ehdittiin hoitopöydälle asti.
Itse hoidon aikana ei tuntunut mitään erityistä. Jossakin vaiheessa päälakea kuumotti ja korvissa tuntui painetta.
Hoidon jälkeen olo oli raukea ja onnellinen. Olin sellaisessa pehmeässä pumpulikuplassa koko loppupäivän. Tosi rauhallinen olo. Nukuin koko yön tosi hyvin.
Seuraavana päivänä olo oli tosi kevyt ja oli helppo olla.”
– M.H.

Palaute energiahoidosta (lähihoito)

”Hei Marja!
Kaunis kiitos hoidosta! Perille tuli! Ja aivan ihana se sinun laittama hoitopalaute.
Laitan tässä omia tuntemuksiani hoidosta.
Ensin tunsin voimakkaan valon ympärilläni ja näin sateenkaaren värisiä valoja. Seuraavaksi kuumeni selkä ja jalkapohjat. Minulla on ollut kramppeja jaloissa ja selkäkipuja ja vaikeuksia maadoittua. Eli ilmeisesti liittyi niiden hoitamiseen. Jossakin välissä näin kirkkaan sinistä valoa ja Ae Mikaelin valonmiekka kädessään eli ilmeisesti siinä katkaistiin jotain vanhoja energiasidoksia joita en tarvi.
Sitten tuli niitä iloenergioita. Alkoi hymyilyttämään ja olo tuntui tosi keveältä. Siihen torkahdin ja kun heräsin ja nousin ylös niin kroppa tuntui tosi painavalta, ihan kuin olisin maadottunut tosi hyvin ja olo oli tosi kevyt ja iloinen.
Illalla kun menin nukkumaan tunsin voimakkaasti Ae Rafaelin mukana olon ja samaten Ae Mikaelin suojaavan energian. Siihen olikin mukava nukahtaa.
Tänään ei ole ollut selkä kipeä. Eli ilmeisesti hoito auttaa ja jatkuu 🙂 ”
– E.

Palaute kaukohoidosta