Asiakkaiden palautetta hoidoista

SUURET KIITOKSET IHANASTA HOIDOSTA ja hoidon jälkeisestä raportistasi joka on mielestäni erittäin hyvä ja tärkeä että hoidettavakin on tietoinen mitä tapahtuu. Tunsin oloni rauhalliseksi ja turvalliseksi koko hoidon ajan! Osallistun mielelläni jatkossakin näihin Ryhmäkaukohoitoihin 🙂
SIUNAUSTA TYÖLLESI Marja
– E.H.

Palaute ryhmäkaukohoidosta

”Ajattelin laittaa palautetta eilisestä hoidosta. Oli aivan ihana hoito ja voimaannuttava, koin paljon erilaisia tuntemuksia: tuulahduksia iholla ja käsissäni pyörteentunnetta (ranteiden ja kämmenien alueella), ”painelun” tunnetta ja kihelmöintiä. Tuli todella voimaantunut ja ”puhdistunut” olo, sekä alaselkäkipuni ja muu sinne alueelle liittyvä kipuilu hävisi hoidon aikana. Tämä oli uskomattomin kokemus, vaikka olen hoitoja ottanut aiemminkin ja teen niitä itsekin.”
– P.H.

Palaute kaukohoidosta

Kokemukseni ensimmäisestä energiahoidostani koskaan. Kaksi ensimmäistä hoitoa: väreilyä koko keholla. Lämpöä. Chakrojen kohdilla paineen ja avautumisen tuntemuksia. Kutinaa kurkussa. Yskimistä. Jälkeen kävin vessassa jatkuvasti. Nukuin huonosti. Kolmas hoito viileää. Rauhallista. Lempeä, seesteinen olotila jälkikäteen. Rauha. Tunnetila tasapainoinen, luottavainen. Nukuin hyvin. Jalat lämpeni. Väsynyt, mutta iloinen, toiveikas.
– Margit

Palaute ryhmäkaukohoitosarjasta

Kiitos tuhannesti ihanista hoidoista! Olo on hoitojen jälkeen ollut mitä parhain ja voin todella todella paljon suositella sinua!
– Melissa

Palaute ryhmäkaukohoidosta

”Kaunis kiitos aivan ihanasta hoidosta! Otin sen vastaan eilen illalla yhdeksän aikaan. Maadoittumista juuri kaipasinkin. Minulla on välillä ollut huimausta ja sellainen tunne kuin leijuisin ja siihen oli kyllä hyvä saada apuja maadoittumalla.
Itse tunsin voimakkaimmin nuo chakrojen käsittelyt. Näin sinistä ja valkoista valoa ja tunsin viileitä virtauksia kehossa, varsinkin käsivarsissa.
Tänään on ollut aikas energinen olo ja on pitänyt juoda paljon vettä. Olen kyllä todella kiitollinen että olen päässyt mukaan näihin hoitoihin.”
– E.K.

Palaute ryhmäkaukohoidosta

”Mitään äkkinäistä muutosta ei ole tapahtunut, mutta kipu on hiljalleen lieventynyt. Etenkin oikea puoli on ollut huomattavasti vähäkipuisempi ja jalkaterä toimii toisinaan pitempiä aikoja, ennenkuin alkaa oireilemaan.”
– S.H.

Palaute kaukohoidosta