Kokemuksia hoidoista

”Kaunis kiitos aivan ihanasta hoidosta! Otin sen vastaan eilen illalla yhdeksän aikaan. Maadoittumista juuri kaipasinkin. Minulla on välillä ollut huimausta ja sellainen tunne kuin leijuisin ja siihen oli kyllä hyvä saada apuja maadoittumalla.
Itse tunsin voimakkaimmin nuo chakrojen käsittelyt. Näin sinistä ja valkoista valoa ja tunsin viileitä virtauksia kehossa, varsinkin käsivarsissa.
Tänään on ollut aikas energinen olo ja on pitänyt juoda paljon vettä. Olen kyllä todella kiitollinen että olen päässyt mukaan näihin hoitoihin.”
– E.K.

Palaute ryhmäkaukohoidosta

”Ajattelin laittaa palautetta eilisestä hoidosta. Oli aivan ihana hoito ja voimaannuttava, koin paljon erilaisia tuntemuksia: tuulahduksia iholla ja käsissäni pyörteentunnetta (ranteiden ja kämmenien alueella), ”painelun” tunnetta ja kihelmöintiä. Tuli todella voimaantunut ja ”puhdistunut” olo, sekä alaselkäkipuni ja muu sinne alueelle liittyvä kipuilu hävisi hoidon aikana. Tämä oli uskomattomin kokemus, vaikka olen hoitoja ottanut aiemminkin ja teen niitä itsekin.”
– P.H.

Palaute kaukohoidosta

”Hoitojen tehoon: Vaikutus oli selkeä, sain kivut  sille tasolle, että pääsin eroon fentanyylistä eli morfiinista.”
– S.

Palaute kaukohoidosta

”Mitään äkkinäistä muutosta ei ole tapahtunut, mutta kipu on hiljalleen lieventynyt. Etenkin oikea puoli on ollut huomattavasti vähäkipuisempi ja jalkaterä toimii toisinaan pitempiä aikoja, ennenkuin alkaa oireilemaan. Joskus se ei tahdo ”käynnistyä” lainkaan, mutta se ei ole mikään uusi ilmiö. Vasemman puolen haamukipu ilmenee edelleen ilman mitään logiikkaa, onneksi jonkin verran harvemmin. Nykyään se on ikäänkuin ”repivämpi”, ei niinkään hermokivun oloista.”
– S.H.

Palaute kaukohoidosta

”Pehmeän kevyt, puhdas ja voimaannuttava hoito.”
– T.P.

Palaute energiahoidosta (lähihoito)

”Olin tosi stressaantunut ja äkäinen ja tulin siksi hoitoon. Ajattelin että tämä voisi auttaa.
Hoitaminen alkoi jo ennenkuin varsinainen hoito alkoi. Tunsin lämmön humahduksen koko kehon läpi ennenkuin edes ehdittiin hoitopöydälle asti.
Itse hoidon aikana ei tuntunut mitään erityistä. Jossakin vaiheessa päälakea kuumotti ja korvissa tuntui painetta.
Hoidon jälkeen olo oli raukea ja onnellinen. Olin sellaisessa pehmeässä pumpulikuplassa koko loppupäivän. Tosi rauhallinen olo. Nukuin koko yön tosi hyvin.
Seuraavana päivänä olo oli tosi kevyt ja oli helppo olla.”
– M.H.

Palaute energiahoidosta (lähihoito)