Energiahoito, kurssi

Tervetuloa mukaan 5 viikon runsausmatkalle pe 13.9. alkaen!

Tule mukaan 5 viikon runsausmatkalle!

Aloitetaan perjantaina 13. päivä, ja käännetään epäonni onneksi ja iloksi.

Viiden viikon aikana saat:

 • 4 energiahoitoa etähoitoina
 • Ladattavan meditaation hoitojen tueksi
 • Huna-rukouksen runsauden lisäämiseksi
 • 5. viikolla Live meditaation ja yhteisenergiahoidon
 • Henkilökohtaisen tuen koko ajaksi
 • BONUKSENA henkilökohtaisen kanavoinnin jatkoa varten
 • BONUKSENA hoitoja tukevan voimakiven, jota voit käyttää apunasi aina

Runsaus voi kohdallasi tarkoittaa rakkauden runsautta, taloudellista runsautta, terveyteen liittyvää runsautta tai mitä tahansa runsauden muotoa.

Kokonaisuuteen kuuluu 4 puhdistavaa, parantavaa ja virkistävää energiahoitoa etähoitoina. Hoidot kanavoidaan viikon välein. Voit ottaa hoidot vastaan missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaisesti. Hoidoissa välitetään voimakasta, puhtaan rakkauden ja ilon Mikael-reiki energiaa. Hoitoon kuuluu myös kehon energiakeskusten, chakrojen puhdistus ja lataus 12 chakran mukaisesti. Saat lisäksi yksityiskohtaisen hoitopalautteen sähköpostilla jokaisen hoidon jälkeen. (Hoitojen arvo 132 €)

Saat mukaan hoitoja tukevan meditaation. Voit kuunnella meditaation joka päivä kurssin ajan, jolloin se entisestään edistää ja työstää hoidoissa tapahtunutta muutosta. Meditaatio auttaa sinua eteenpäin. Saat ladattua meditaation omalle laitteellesi ja se jää käyttöösi kurssin päättymisen jälkeenkin. Voit hyödyntää sitä uudelleen ja uudelleen. (Arvo 15 €)

Huna-rukous on voimakas rukous, joka toistetaan päivittäin 30 päivän ajan puhtaasta sydämestä. Vilpittömästi tehtynä se jo yksin muuttaa elämäsi suuntaa kohti tarvitsemaasi runsautta. Yhdistettynä energiahoitoihin ja meditaatioon sen vaikutukset moninkertaistuvat. (Arvo 10 €)

Kurssi päättyy livenä lähetettävään yhteismeditaatioon ja energiahoitoon. Voit osallistua tapahtumaan omasta kodistasi käsin tietokoneen tai älylaitteen (puhelin, tabletti) välityksellä. Livetilaisuus nauhoitetaan, joten voit katsoa sen myös myöhemmin. (Arvo 21 €)

Saat tukeni koko kurssin ajaksi. Tavoitat minut sähköpostilla tai viesteillä. Olen tukenasi koko muutosmatkan ajan. (Arvo 88 €)

Saat kurssin lopuksi bonuksena vielä kanavoinnin, joka on tehty henkilökohtaisesti sinua varten. Kanavointi antaa sinulle tukea ja opastusta jatkoa varten. (Arvo 22 €)

Saat lisäksi hoitoa tukevan erityisen voimakiven, joka jää sinulle kurssin jälkeen auttamaan ja vahvistamaan muutosmatkaasi. Kivi siunataan omiin energioihisi. Kivi toimitetaan sinulle 1. hoidon jälkeen, sillä se latautuu yhdessä muiden kivien kanssa tuon ensimmäisen hoidon ajan vahvistaen näin niiden yhteistä muutosvoimaa. Kivi valitaan sinulle opastuksen mukaisesti, jotta se sopii juuri sinulle, sinun energioihisi ja sinun elämäntilanteeseesi. Saat kiven mukana vielä tarkemman tiedon henkilökohtaisen kivesi hoitavista ominaisuuksista ja miten voit käyttää sitä elämässäsi. (Arvo 17 €)

Kaikki tapahtuu Arkkienkeli Mikaelin valvonnassa ja opastuksessa.

Aloitetaan perjantaina 13.9. Miksi “epäonnen päivänä”? Koska nyt on tullut aika kääntää epäonni onneksi ja iloksi. Kurssi päättyy sunnuntaina 13.10., jolloin käännös epäonnesta kohti onnea on tapahtunut.

Hoitojen ajankohdat:

 • pe 13.9.
 • la 21.9.
 • pe 27.9.
 • la 5.10.
 • Live meditaatio ja etäenergiahoito su 13.10.

Hoidot voi ottaa vastaan missä tahansa ja minä päivänä tahansa, jos alkuperäinen päivämäärä ei sovi. Hoidot ovat “avoinna” koko kurssin ajan, ja vielä seuraavan kuukauden (13.11. saakka).

Saat tarkemmat ohjeet hoitoihin valmistautumisesta ilmottautuessasi kurssille.

Kurssi maksaa 150 € (norm. 305 €). Saat maksuohjeet ilmottautumisen yhteydessä. Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ennen 1. hoitoa.

Ilmoittaudu mukaan marja@energiahoitoshanti.fi tai Facebookin yksityisviestin kautta.

TERVETULOA MUUTOSMATKALLE KOHTI SITÄ MITÄ HALUAT!

Alla vielä vastauksia kysyttyihin kysymyksiin kurssiin liittyen:

Voiko kurssin maksaa osissa?
Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä hoitoa. Jos tarvitset, niin kysy mahdollisuudesta maksuaikaan tai osamaksuun sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi.

Mitä runsautta tai muutosta voin odottaa?
Se riippuu siitä, mikä on lähtökohtasi ja miten reagoit energiahoitoon. Energiahoito poistaa tukokset, joita kehossasi ja mielessäsi on, ja mitkä estävät sen elämän, jota halajat. Tällainen intensiivinen viiden viikon energiahoitokokonaisuus tuo väistämättä näkyviä ja tuntuvia muutoksia sinussa sekä kehon, mielen että ympäröivän maailman suhteen. Energiahoito auttaa kehoasi ja mieltäsi palaamaan sen alkuperäiseen terveeseen, tasapainoiseen ja hyvinvoivaan tilaan. Hoito tapahtuu rakkaudellisesti, ja koko muutosmatka on Arkkienkeli Mikaelin siunauksessa. Matkan aluksi opastan luomaan henkilökohtaisen intention, mitä tämän viiden viikon aikana laitetaan toteutumaan.

Mitä vastinetta saan rahoilleni?
5 energiahoitoa, joista viimeinen livelähetyksen yhteydessä. Meditaatioäänitteen mp3, jota voit kuunnella missä vain ja milloin vain, ja joka jää kurssin päätyttyä sinulle. Henkilökohtaisen voimakiven, joka on siunattu sinun energioihisi ja joka tukee sinua auttaen ja vahvistaen hoitojen aikaansaamaa positiivista muutosta. Henkilökohtaisen kanavoinnin, joka opastaa eteenpäin. Sekä lisäksi henkilökohtaisen tukeni koko muutosmatkan ajaksi. ❤️

Tarkoittaako tuki sitä, että voin soittaa sinulle?
Valitettavasti ei, sillä rauhoitan elämääni mahdollisimman puhelinvapaaksi. Mutta voit olla minuun yhteydessä Facebookin yksityisviestien ja sähköpostin kautta. Et jää yksin. ❤️

Mitä tarvitsen kurssia varten?
Nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja laitteen, jolla olla netissä (älypuhelin, tabletti tai tietokone). Energiahoidot tulevat sinulle ihan ilman mitään teknistä vempainta, mutta meditaation saat sähköpostilla, ja viikon 5 livelähetystä pääset katsomaan nettilinkin kautta. Kanavoinnin toimitan sinulle sähköpostilla kurssin päätyttyä. Voimakiven saat postitse 1. hoidon jälkeen.

TERVETULOA UUTEEN ELÄMÄÄSI. Ilmottaudu mukaan sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi ❤️ Kurssi alkaa perjantaina 13.9.2019.

Vastaa