Energiahoito, Ryhmäkaukohoito

Ryhmäkaukohoito

Ryhmäkaukohoidossa hoidetaan kaikkia hoitoon osallistuvia samalla kertaa. Jokainen osallistuja saa juuri sellaista hoitoa kuin sillä hetkellä tarvitsee. Tämä onnistuu siksi, että energialla ei ole sellaisia ajan tai paikan rajoituksia, mitä me ihmisjärjellä yritämme sille asettaa.

Hoidossa välitettävä energia

Kanavoimani ryhmäkaukohoidot ovat Arkkienkeli Mikaelin johdolla tapahtuvia hoitoja, jossa välitetään ilon, onnen ja puhtaan rakkauden Mikael-hoito (LEON) -energiaa. 

Hoidossa on lisäksi usein jokin yhteinen teema. Se, miten tämä teema jokaisen kohdalla näyttäytyy, vaihtelee sen mukaan mitä kukin sillä hetkellä tarvitsee. Hoito parantaa ja aktivoi sinua juuri sillä tahdilla kuin se on sinulle juuri nyt hyväksi, sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Milloin hoito tapahtuu?

Hoito tapahtuu tiettynä päivänä ja tiettynä kellonaikana. Sen voi kuitenkin ottaa vastaan minä päivänä tai mihin kellonaikaan tahansa. Hoito on opastuksen mukaan ”avoinna” seuraavan viikon ajan. Päätät siis itse milloin hoidon otat vastaan.

Saat ilmottautumisen jälkeen tarkemmat ohjeet ja tiedot hoidosta.

Mitä ryhmäkaukohoidon aikana tapahtuu?

Hoidon ajaksi kannattaa asettua selinmakuulle rauhalliseen tilaan, käärityä vilttiin ja rentoutua. Laita puhelin äänettömälle, ettei se häiritse kesken hoidon. Voit sulkea silmäsi, sillä se auttaa rentoutumisessa. Tee päätös ottaa hoito vastaan. Voit ottaa hoidon vastaan myös nukkuessasi.

Hoito kestää 20-30 minuuttia. 

Hoidossa puhdistetaan chakrat (eli kehon energiakeskittymät) sekä fyysinen-, tunne- ja energiakeho. Kehoista poistetaan tukokset ja tukkeumat. Kehoon ja energiakenttään ladataan Valon energiaa. Hoito on hyvin korkeaenerginen, joten maayhteys auttaa pitämään juurtuneena koko hoidon ajan.

Hoidon aikana sinulle voi tulla erilaisia tuntemuksia. Voit nähdä välähdyksiä, värejä, kuvia tai pitkää tarinaa ikäänkuin filminä. Voit tuntea kylmää, kuumaa, painon tunnetta tai kutitusta eri puolella kehoa. Sinua voi alkaa naurattamaan tai itkettämään. Voit tuntea syvää väsymystä tai rentoutua niin, että nukahdat.

Aivan yhtä hyvin voi olla, että et tunne hoidon aikana yhtään mitään. Se ei kerro hoidon tehokkuudesta – hoito tehoaa aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa. Hoitokokemuksia voit lukea tästä linkistä.

Heti hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen voit tuntea olosi hyvin rentoutuneeksi. Sinua voi väsyttää – tai voit päinvastoin olla todella energinen. 

Tärkeää on, että otat mahdollisuuksien mukaan aikaa itsellesi. Rentoudu ja helli itseäsi. Älä varaa heti hoidon jälkeen itsellesi mitään aktiviteetteja tai tärkeitä menoja. Jätä nopeatempoinen liikunta toiseen päivään. Rauhallinen kävely ulkona, rentouttava ja kevyt joogaharjoitus tai hidastempoinen venyttely voi olla ok, mutta tunnustele tässä omia tuntemuksiasi.

Juo paljon vettä seuraavien parin päivän aikana. Vesi puhdistaa liikkeelle lähteneet kuona-aineet ja auttaa energioiden tasapainoittumisessa. 

Saat minulta ryhmän yhteisen hoitopalautteen pian hoidon jälkeen. Lähetän sen sinulle sähköpostilla.

Jatkossa

Mikael-hoito (LEON) -energiahoito jatkuu 21-28 päivää hoitotapahtuman jälkeen puhdistaen ja parantaen. Mieleesi saattaa nousta vanhojakin asioita ja tuntemuksia irtipäästämistä varten. Se kuuluu osaksi paranemisprosessia. On tärkeää, että hyväksyt rakkaudella nuo esillenousevat tunteet ja muistot ja kohtaat ne. Yhtä tärkeää on, että et jää vellomaan niissä. Päästä niistä irti. Tässä auttaa, kun visualisoit näiden muistojen ja tunteiden lähtevän Valoon puhdistettavaksi.  

Saatat myös vaatia enemmän unta tai omaa rauhaa. Ota se aika itsellesi, sillä se tukee paranemis- ja puhdistumisprosessiasi. 

Olen tukenasi tässä prosessissa, joten voit aina ottaa yhteyttä minuun, jos sinulle herää kysymyksiä. 

Tärkeitä huomioita

Älä lopeta mitään lääkitystä tai jätä noudattamatta lääkärin ohjeita. Energiahoito on länsimaista lääketiedettä tukevaa hoitoa ja toimii sen rinnalla. Energiahoito laskee kehon stressiä, jolloin kehon oma paranemismekanismi pääsee toimimaan paremmin. Jos olet tai epäilet olevasi sairas, käänny osaavan lääkärin puoleen. Keskustele aina energiahoidon vastaanottamisesta hoitavan lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on jokin fyysinen tai psyykkinen sairaus

Juo paljon vettä hoidon jälkeen ja muista levätä. ❤️

Voit ilmoittaa hoitoon mukaan myös perheenjäseniäsi, kunhan pyydät heiltä etukäteen luvan hoidolle. Ilman lupaa ei saa ilmoittaa ketään toista hoitoon. Jos ilmoitat hoitoon useampia henkilöitä itsesi lisäksi, kirjoita hoitoon osallistuvien nimet ilmoittautumisesi yhteydessä.

Mikael-hoito (LEON) -energiahoito ryhmäkaukohoitona

  • Ryhmäkaukohoito, jossa välitetään ilon, onnen ja puhtaan rakkauden Mikael-hoito (LEON) -energiaa yhdessä hoidolle parhaimpien enkeleiden kanssa AE Mikaelin suojeluksessa.
  • Hoitajana toimii koulutettu Mikael-reiki ja Angelic-reiki®️ energiahoitaja Marja Bonn.
  • Hoidon voi ottaa vastaan mihin kellonaikaan tahansa.
  • Jos et pääse osallistumaan hoitoon varsinaisena hoitopäivänä, sen voi ottaa vastaan myös seuraavan viikon aikana.
  • Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi.
  • Ryhmäkaukohoidon energiavastine on 11 €.
  • Ryhmäkaukohoitosarjan (3 x) hinta on 33 €. Sarjahoidolla on yleensä oma erityinen teemansa.
  • Hoitoon mahtuu mukaan rajattu määrä osallistujia. Maksuohjeet ja hoito-opastuksen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan uuden ajan ryhmäkaukohoitoon! ❤️

Vastaa