Energiahoito

Miten monta hoitokertaa energiahoito vaatii?

Tehoaako energiahoito jo yhdellä hoitokerralla? Kyllä, mutta paremman ja usein myös pysyvämmän hoitotuloksen saavuttamisessa auttaa yleensä useampi hoitokerta.

Energiahoito rentouttaa ja laskee pinnan alla kytevää stressiä, joten energiahoito kannattaa ottaa osaksi oman hyvinvoinnin ylläpitämistä. Energiahoito on kuin hieronta: yksittäinenkin hoito auttaa, mutta olen huomannut, että parhaan tuloksen saa säännöllisen hoitamisen kautta.

Kuuntele tässäkin omaa viisasta intuitiotasi. Voit aivan hyvin aloittaa yhdellä yksittäisellä hoidolla ja jatkaa hoitokertoja myöhemmin omien tuntemuksiesi mukaan. 

Hoitojen vaikutus noudattaa usein seuraavaa kaavaa:
1. hoitokerta: puhdistava
2. hoitokerta: hoitava
3. hoitokerta: tasapainottava
4. hoitokerta ja hoidot siitä eteenpäin: ylläpitäviä

Hoito voi myös olla samaan aikaan puhdistavaa, hoitavaa, tasapainottavaa ja ylläpitävää. Hoidettava saa aina täydellisen hoidon juuri siihen hetkeen ja tilanteeseen.

Eri hoitokertojen välissä voi olla päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia. Moni tykkää käydä hoidossa kerran kuukaudessa, jolloin fyysinen-, tunne- ja energiakeho säilyttävät tietynlaisen kepeyden. Tässäkin on hyvä kuunnella omaa sisäistä opastusta. Hoitoon voi tulla usein lyhyelläkin varoitusajalla, ja etähoitoja saa yleensä heti saman päivän aikana.

Tervetuloa hyvän olon energiahoitoon!

Vastaa