Energiahoito, Mikael-reiki

Mitä on Mikael-reiki?

Mikael-reiki on uuden ajan hoitomuoto, joka on kanavoitu Arkkienkeli Mikaelilta. Mikael on myös mukana itse hoitotapahtumassa muiden juuri kyseiseen hoitoon parhaiten sopivien enkeleiden kanssa. Mikael-reikin erikoisuus on se, että siinä hoidetaan kehon lisäksi myös chakrat ja aura.

Hoidossa käytettävä energia on korkeinta mahdollista Valon energiaa. Tämä energia on täynnä iloa, onnea ja puhdasta rakkautta. Mikael-reikienergia on hyvin korkeavärähteistä, onnen energiaa.

Mikael-reikissä on erityistä maadoittamisen tärkeys. Se on keskeistä hoidon onnistumiselle. Hoitajana maadoitan sekä itseni että hoidettavan hoidon aluksi, hoidon aikana ja hoidon lopuksi. Mikael on antanut tähän uusinta opastusta.

Mikael-reikissä puhdistetaan energiakeho ja chakrat. Chakroihin ladataan puhdasta Valon energiaa. Sen jälkeen keskitytään fyysiseen ja tunnekehoon, jota myös puhdistetaan ja parannetaan. Lopuksi koko kehoon, koko kokonaisuuteen, ladataan uutta Valon puhdasta energiaa.

Hoito on tehokasta mutta lempeää. Paraneminen on juuri sopivan voimakasta ja tapahtuu juuri siinä tahdissa, kun se kullekin on parasta.

Mikael-reiki energiahoito vaikuttaa kehossa, sielussa ja mielessä 21-28 päivää hoidon vastaanottamisen jälkeen. Sinä aikana voi huomatta suuriakin muutoksia omassa voinnissa. Muutokset voi näkyä ja tuntua heti hoidon jälkeen, tai ne voivat olla hellävaraisia ja ne huomaa paremmin vasta parin viikon kuluttua hoidosta. Hoito tehoaa kuitenkin aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa juuri sillä tavoin, kun sen kuuluu vaikuttaa.

Mikael-reiki, kuten kaikki energiahoidot, hoitaa syitä, ei oireita. Siksi kyseessä on usein matka, ei pikainen ihmeparaneminen. Jos parannamme vain oireet, itse syy jää vielä kytemään kehoon tai mieleen, ja oireet tulevat todennäköisesti takaisin. 

Mikael-reikiä voi ottaa vastaan lähihoitona tai kaukohoitona. Se sopii erinomaisesti myös ryhmäkaukohoitoihin, jossa jokainen osallistuja saa juuri sellaista hoitoa, kun itse juuri siihen hetkeen tarvitsee.

Kokeile Mikael-reikiä varaamalla aika tai osallistumalla seuraavaan ryhmäkaukohoitoon. ♥︎

Vastaa