Kurssit

Tervetuloa mukaan 5 viikon muutosmatkalle runsauteen!

Viiden viikon aikana saat:

  • 5 energiahoitoa etähoitoina
  • Meditaation hoitojen tueksi
  • 2 erilaista Huna-rukousta runsauden lisäämiseksi
  • 5. viikolla lisäksi LIVE meditaation ja runsauden siunauksen
  • Henkilökohtaisen tuen koko ajaksi
  • BONUKSENA henkilökohtaisen kanavoinnin jatkoa varten
  • BONUKSENA hoitoja tukevan voimakiven, jota voit käyttää apunasi aina

Kokonaisuuteen kuuluu 5 vanhasta puhdistavaa, nykytilannetta parantavaa ja tulevaisuutta aktivoivaa energiahoitoa etähoitoina. Hoidot kanavoidaan viikon välein. Voit ottaa hoidot vastaan missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaisesti. Hoidoissa välitetään puhtaan rakkauden ja ilon Mikael-hoito (LEON) energiaa. Hoitoon kuuluu myös kehon energiakeskusten, chakrojen, puhdistus ja lataus 12 chakran mukaisesti. Saat lisäksi yksityiskohtaisen hoitopalautteen sähköpostilla jokaisen hoidon jälkeen.

Saat mukaan hoitoja tukevan meditaation (mp3). Voit kuunnella meditaation joka päivä kurssin ajan, jolloin se entisestään edistää ja työstää hoidoissa tapahtunutta muutosta. Meditaatio auttaa sinua eteenpäin. Saat ladattua meditaation omalle laitteellesi ja se jää käyttöösi kurssin päättymisen jälkeenkin. Voit hyödyntää sitä uudelleen ja uudelleen.

Huna-rukous on voimakas rukous, joka toistetaan päivittäin 30 päivän ajan puhtaasta sydämestä. Vilpittömästi tehtynä se jo yksin muuttaa elämäsi suuntaa kohti tarvitsemaasi runsautta. Yhdistettynä energiahoitoihin ja meditaatioon sen vaikutukset moninkertaistuvat. Saat kaksi Huna-rukousta: yleisen HUNA-rukouksen, jossa itse määrittelet mihin runsauteen sen haluat, sekä taloudellisen runsauden HUNA-rukouksen.

Kurssi päättyy livenä lähetettävään yhteismeditaatioon ja runsauden siunaukseen. Voit osallistua tapahtumaan omasta kodistasi käsin tietokoneen tai älylaitteen (puhelin, tabletti) välityksellä. Livetilaisuus nauhoitetaan, joten voit katsoa sen myös myöhemmin.

Saat tukeni koko kurssin ajaksi. Tavoitat minut sähköpostilla tai viesteillä. Olen tukenasi koko muutosmatkan ajan.

Saat kurssin lopuksi bonuksena vielä kanavoinnin, joka on tehty henkilökohtaisesti sinua varten. Kanavointi antaa sinulle tukea ja opastusta jatkoa varten.

Saat lisäksi hoitoa tukevan erityisen voimakiven, joka jää sinulle kurssin jälkeen auttamaan ja vahvistamaan muutosmatkaasi. Kivi siunataan omiin energioihisi. Kivi toimitetaan sinulle 1. hoidon jälkeen, sillä se latautuu yhdessä muiden kivien kanssa tuon ensimmäisen hoidon ajan vahvistaen näin niiden yhteistä muutosvoimaa. Kivi valitaan sinulle opastuksen mukaisesti, jotta se sopii juuri sinulle, sinun energioihisi ja sinun elämäntilanteeseesi. Saat kiven mukana vielä tarkemman tiedon henkilökohtaisen kivesi hoitavista ominaisuuksista ja miten voit käyttää sitä elämässäsi.

Kaikki tapahtuu Arkkienkeli Mikaelin valvonnassa ja opastuksessa.

Tämä voimakas muutoskurssi runsauteen järjestetään vain kerran vuodessa. Jos haluat mukaan kurssille, ilmoittaudu jo etukäteen jonotuslistalle. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saat tiedon kurssin avautumisesta heti ensimmäisten joukossa.

Kurssin hinta on 150 €.

Haluatko tiedon, kun kurssi on taas saatavilla? Ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon heti.

Käsittelee….
Onnistui! Olet listalla.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko kurssin maksaa osissa?
Maksutavoista ja osamaksumahdollisuudesta tulee tarkempaa tietoa, kun ilmoittautuminen avautuu.

Mitä runsautta tai muutosta voin odottaa?
Se riippuu siitä, mikä on lähtökohtasi ja miten reagoit energiahoitoon. Energiahoito poistaa tukokset, joita kehossasi ja mielessäsi on, ja mitkä estävät sen elämän, jota halajat. Tällainen intensiivinen viiden viikon energiahoitokokonaisuus tuo väistämättä näkyviä ja tuntuvia muutoksia sinussa sekä kehon, mielen että ympäröivän maailman suhteen. Energiahoito auttaa kehoasi ja mieltäsi palaamaan sen alkuperäiseen terveeseen, tasapainoiseen ja hyvinvoivaan tilaan. Hoito tapahtuu rakkaudellisesti, ja koko muutosmatka on Arkkienkeli Mikaelin siunauksessa. Matkan aluksi opastan luomaan henkilökohtaisen intention, mitä tämän viiden viikon aikana laitetaan toteutumaan.

Mitä vastinetta saan rahoilleni?
Saat 5 energiahoitoa ja hoitopalautteet. Meditaatioäänitteen, jota voit kuunnella missä vain ja milloin vain, ja joka jää kurssin päätyttyä sinulle. Henkilökohtaisen voimakiven, joka on siunattu sinun energioihisi ja joka tukee sinua auttaen ja vahvistaen hoitojen aikaansaamaa positiivista muutosta. Opastuksen intention asettamiseen. Voimakkaat HUNA-rukoukset sekä yleisesti runsauteen että taloudelliseen runsauteen. Henkilökohtaisen kanavoinnin, joka opastaa eteenpäin. Sekä lisäksi henkilökohtaisen tukeni koko muutosmatkan ajaksi.

Tarkoittaako henkilökohtainen tuki sitä, että voin soittaa sinulle?
Valitettavasti ei, sillä rauhoitan elämääni mahdollisimman puhelinvapaaksi. Mutta voit olla minuun yhteydessä Facebookin yksityisviestien (messenger) ja sähköpostin kautta. Et jää yksin.

Mitä tarvitsen kurssia varten?
Nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja laitteen, jolla olla netissä (älypuhelin, tabletti tai tietokone). Energiahoidot tulevat sinulle ihan ilman mitään teknistä vempainta, mutta meditaation saat sähköpostilla, ja viikon 5 livelähetystä pääset katsomaan nettilinkin kautta. Kanavoinnin toimitan sinulle sähköpostilla kurssin päätyttyä. Voimakiven saat postitse 1. hoidon jälkeen.

Tervetuloa uuteen elämääsi! Nähdään muutosmatkalla runsauteen.

Lisää sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedon, kun ilmoittautuminen kurssille avautuu.

Käsittelee….
Onnistui! Olet listalla.