Muutosmatka runsauteen

Tervetuloa mukaan 5 viikon muutosmatkalle runsauteen!

Tämä ei ole kurssi, jonka aikana heräät yhtenä aamuna miljonäärinä (tosin, voi niinkin käydä!). Tämä on kurssi, jonka aikana avaat niitä muureja ja portteja, joita elämässäsi on, mitkä estävät runsauden virtaa pääsemästä luoksesi. Lopputuloksena on uudenlainen tapa nähdä ja kokea maailmaa, sekä aivan uudenlainen kokemus nykyisestä ja tulevasta runsaudesta elämässäsi.

Kurssi kestää viisi viikkoa, mutta kurssilla opittuja asioita voit hyödyntää koko loppuelämäsi. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja tai -tietoja: ainoa asia mitä tarvitset, on halu muuttaa elämäsi niin, että runsaus eri muodoissaan pääsee luoksesi. Kun runsaudenvirtauksen esteet on purettu, avautuu sinulle täysin erilainen maailma!

Kurssi on rakennettu niin, että opit joka viikko jotain uutta, mitä voit hyödyntää itsenäisesti elämässäsi. Samaan aikaan koko ryhmämme menee eteenpäin yhteisten energiahoitojen ja ryhmän yhteisen energian kautta. Saat lisävoimaa ja tukea omalle muutoksellesi ryhmän energiasta. Intentiosi, rukouksesi Maailmankaikkeudelle, vahvistuu voimaltaan, sillä sen takana ei ole vain oma toiveesi (joka jo itsessään on voimallinen), vaan koko ryhmän energeettinen rakettimoottori, joka luo ihmeitä.

Viiden viikon aikana saat:

 • 5 energiahoitoa etähoitoina; yhden joka viikko
 • Kaksi meditaatiota kurssin ja hoitojen tueksi
 • Kaksi erilaista Huna-rukousta runsauden lisäämiseksi
 • 5. viikolla lisäksi LIVE meditaation ja runsauden siunauksen
 • Henkilökohtaisen tukeni koko kurssin ajaksi
 • BONUKSENA henkilökohtaisen kanavoinnin jatkoa varten
 • BONUKSENA hoitoja tukevan voimakiven, joka jää tukemaan sinua matkallasi

Lisäksi:

 • Opit asettamaan intention eli tekemään tilauksen Universumille siitä, mitä haluat
 • Opit muinaisen maagisen tavan puhdistaa tiedostamattomia rajoituksia sisimmästäsi
 • Opit konkreettisen tekniikan, joka auttaa sinua purkamaan vanhoja ohjelmointeja mielestäsi ja kehostasi liittyen runsauteen; tekniikka soveltuu myös esim. rakkauteen tai terveyteen liittyvien asioiden käsittelyyn
 • Opit keinon rauhoittaa kehoasi stressin hetkellä
 • Saat työkirjan, jonka avulla edistät omaa polkuasi

Kokonaisuuteen kuuluu 5 vanhasta puhdistavaa, vanhoja rajoituksia purkavaa, nykytilannetta parantavaa ja tulevaisuutta aktivoivaa energiahoitoa etähoitoina. Hoidot kanavoidaan viikon välein. Voit ottaa hoidot vastaan missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaisesti. Hoidoissa välitetään puhtaan rakkauden Mikael-hoito (LEON) energiaa. Hoitoon kuuluu myös kehon energiakeskusten, chakrojen, puhdistus vanhasta ja niiden lataus uudella energialla. Saat lisäksi yksityiskohtaisen hoitopalautteen sähköpostilla jokaisen hoidon jälkeen.

Saat mukaan kaksi hoitoja tukevaa meditaatiota: yhden kurssin alussa ja toisen kurssin lopussa. Voit kuunnella ensimmäistä meditaatiota päivittäin kurssin ajan, jolloin se entisestään edistää ja työstää hoidoissa tapahtunutta muutosta. Toinen meditaatio auttaa sinua eteenpäin ja vahvistaa uutta energeettistä olemustasi kurssin päättymisen jälkeen. Saat ladattua meditaatiot omalle laitteellesi ja ne jäävät käyttöösi kurssin päättymisen jälkeenkin. Voit hyödyntää niitä uudelleen ja uudelleen.

Saat kaksi Huna-rukousta: yleisen HUNA-rukouksen, jossa itse määrittelet mihin runsauteen sen haluat, sekä taloudellisen runsauden HUNA-rukouksen. Huna-rukous on voimakas rukous, joka toistetaan päivittäin 30 päivän ajan puhtaasta sydämestä. Vilpittömästi tehtynä se jo yksin muuttaa elämäsi suuntaa kohti tarvitsemaasi runsautta. Yhdistettynä energiahoitoihin ja meditaatioon sen vaikutukset moninkertaistuvat.

Opit kurssin aikana lisäksi asettamaan intention, opit muinaisen tavan puhdistaa näkymättömiä rajoituksia runsauden tieltä, opit keinon rauhoittaa kehoa (auttaa, mikäli esim. stressaat rahatilanteestasi) sekä omaksut voimakkaan tekniikan, joka purkaa vanhoja ohjelmointeja mielestäsi ja kehostasi. Lisäksi saat käyttöösi työkirjan, mikä auttaa ja edistää muutostasi runsauteen.

Kurssi päättyy livenä lähetettävään yhteismeditaatioon ja runsauden siunaukseen. Voit osallistua tapahtumaan omasta kodistasi käsin tietokoneen tai älylaitteen (puhelin, tabletti) välityksellä. Livetilaisuus nauhoitetaan, joten voit katsoa sen myös myöhemmin.

Saat tukeni koko kurssin ajaksi. Tavoitat minut whatsapp-viesteillä, messengerin kautta tai sähköpostilla. Olen tukenasi koko muutosmatkan ajan.

Saat kurssin lopuksi bonuksena vielä kirjallisen kanavoinnin, joka on tehty henkilökohtaisesti sinua varten. Kanavointi antaa sinulle tukea ja opastusta jatkoa varten.

Saat lisäksi kurssia ja hoitoja tukevan erityisen voimakiven, joka jää sinulle kurssin jälkeen. Kivi siunataan omiin energioihisi. Kivi toimitetaan sinulle 1. hoidon jälkeen, sillä se latautuu yhdessä muiden kivien kanssa tuon ensimmäisen hoidon ajan vahvistaen näin niiden yhteistä muutosvoimaa. Kivi valitaan sinulle opastuksen mukaisesti, jotta se sopii juuri sinulle, sinun energioihisi ja sinun elämäntilanteeseesi. Saat kiven mukana vielä tarkemman tiedon henkilökohtaisen kivesi hoitavista ominaisuuksista ja miten voit käyttää sitä elämässäsi.

Tässä kurssissa on tiivistettynä kaikki se osaaminen ja tieto, mitä olen viimeisen 9 vuoden aikana kerännyt liittyen runsauteen ja sen virtaan elämässämme. Nämä tekniikat todella toimivat! Energiahoitokokemuksista voit lukea lisää täältä.

Kurssi alkaa perjantaina 5.11.2021. Kurssi päättyy LIVE-meditaatioon ja siunaukseen perjantaina 10.12.2021.

Energiahoitojen ajankohdat ovat:

 • pe 5.11. klo 20
 • pe 12.11. klo 20
 • pe 19.11. klo 20
 • pe 26.11. klo 20 ja
 • pe 3.12. klo 20

Jos hoitojen ajankohdat eivät sovi sinulle, voit ottaa hoidot vastaan milloin itse haluat. Hoito jää ikäänkuin odottamaan, kunnes olet valmis ottamaan sen vastaan. Muista: energia ei tunne rajoja, joita ihmismieli sille yrittää asettaa.

Ilmottaudu mukaan sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi.

Kurssin hinta on 188 €.

Tämä ennakkohinta on voimassa viikon 41 ajan, eli 11.-17.10.2021. Viikolla 42 hinta on 388 €.

Säästät merkittävästi, jos ilmottaudut mukaan jo nyt.

Ilmoittaudu mukaan marja@energiahoitoshanti.fi.

Saat paluuviestissä laskun tai tiedot korttimaksumahdollisuudesta MobilePayn kautta. Voit maksaa kurssin myös 2. tai 3. erässä (2 erää á 97,50 € tai 3 erää á 65 €, yht. 195 €).

Huomioithan, että kurssilla ei ole peruuttamisoikeutta: ensimmäiset kurssimateriaalit lähtetään sinulle digitaalisesti heti, kun kurssimaksu (tai 1. erä siitä) näkyy tilillämme. Tilaamalla tämän kurssin hyväksyt nämä ehdot.

Tässä vielä kertaus kaikesta, mitä saat ja opit kurssilla:

 • Saat 5 energiahoitoa etähoitoina; yhden joka viikko
 • Saat kaksi meditaatiota kurssin ja hoitojen tueksi
 • Saat kaksi erilaista Huna-rukousta runsauden lisäämiseksi
 • Saat 5. viikolla lisäksi LIVE meditaation ja runsauden siunauksen
 • Opit asettamaan intention eli tekemään tilauksen Universumille siitä, mitä haluat
 • Opit muinaisen maagisen tavan puhdistaa tiedostamattomia rajoituksia sisimmästäsi
 • Opit konkreettisen tekniikan, joka auttaa sinua purkamaan vanhoja ohjelmointeja mielestäsi ja kehostasi liittyen runsauteen; tekniikka soveltuu myös esim. rakkauteen tai terveyteen liittyvien asioiden käsittelyyn
 • Opit keinon rauhoittaa kehoasi stressin hetkellä
 • Saat työkirjan, jonka avulla edistät omaa polkuasi
 • Saat henkilökohtaisen tukeni koko kurssin ajaksi
 • BONUKSENA saat henkilökohtaisen kanavoinnin jatkoa varten
 • BONUKSENA saat hoitoja tukevan voimakiven, joka jää tukemaan sinua matkallasi

Hinta on viikon 41 ajan vain 188 €. Ilmottaudu mukaan marja@energiahoitoshanti.fi!

Oletko valmis astumaan uuteen todellisuuteesi? Tervetuloa mukaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko kurssin maksaa osissa?
Voit maksaa kurssin myös 2. tai 3. erässä:
– 2 erää á 97,50 € = yht. 195 €
– 3 erää á 65 € = yht. 195 €

Mitkä ovat maksutavat?
Maksutapoina ovat MobilePay ja lasku.

Mitä runsautta tai muutosta voin odottaa?
Se riippuu siitä, mikä on lähtökohtasi ja miten reagoit energiahoitoon. Energiahoito poistaa tukokset, joita kehossasi ja mielessäsi on, ja mitkä estävät sen elämän, jota haluat. Tällainen intensiivinen viiden viikon energiahoitokokonaisuus tuo väistämättä näkyviä ja tuntuvia muutoksia sinussa sekä kehon, mielen että ympäröivän maailman suhteen. Energiahoito auttaa kehoasi ja mieltäsi palaamaan sen alkuperäiseen terveeseen, tasapainoiseen ja hyvinvoivaan tilaan. Hoito tapahtuu rakkaudellisesti, ja koko muutosmatka on Arkkienkeli Mikaelin siunauksessa. Matkan aluksi opastan luomaan henkilökohtaisen intention, mitä tämän viiden viikon aikana laitetaan toteutumaan.

Onko kurssilla peruutusoikeutta?
Kurssilla ei ole peruutusoikeutta. Saat ensimmäiset kurssimateriaalit heti kurssimaksun kirjauduttua tilillemme. Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen mukaan kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, kun digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilaamalla kurssin suostut näihin ehtoihin.

Mitä vastinetta saan rahoilleni?
Saat kurssin aikana viisi energiahoitoa + palautteet hoidoista. Saat lisäksi kaksi meditaatioäänitettä (äänitteet ovat mp3-muodossa), joita voit kuunnella kurssin aikana ja sen jälkeen. Äänitteet tukevat muutostasi. Saat henkilökohtaisen voimakiven, joka on siunattu sinun energioihisi, ja joka tukee sinua auttaen ja vahvistaen hoitojen aikaansaamaa positiivista muutosta. Saat selkeän opastuksen intention asettamiseen, ja opit voimakkaat HUNA-rukoukset sekä yleisesti runsauteen että taloudelliseen runsauteen. Opit muinaisen tavan puhdistaa sisäisiä, näkymättömiä rajoituksiasi. Opit myös toisen voimakkaan tekniikan, joka purkaa vanhoja ohjelmointeja mielestäsi ja kehostasi. Tätä tekniikkaa voit käyttää jatkossa mihin tahansa asiaan, jonka haluat puhdistaa ja parantaa itsessäsi. Yhdessä nämä tekniikat auttavat sinua jättiharppauksin eteenpäin. Kurssin aikana tukenasi on myös työkirja, jonka tekstit ja harjoitukset inspiroivat, oivalluttavat ja vievät sinua kohti intentiotasi. Saat kurssin loputtua lisäksi henkilökohtaisen kanavoinnin, joka opastaa eteenpäin. Kaiken tämän lisäksi saat myös henkilökohtaisen tukeni koko kurssin ajaksi, joten sinulla on turvallinen ympäristö edetä muutoksessasi.

Tarkoittaako henkilökohtainen tuki sitä, että voin soittaa sinulle?
Valitettavasti ei, sillä rauhoitan elämääni mahdollisimman puheluvapaaksi. Mutta voit olla minuun yhteydessä Whatsapp-viesteillä, Facebookin yksityisviestien (messenger) ja sähköpostin kautta. Et jää yksin.

Mitä tarvitsen kurssia varten?
Nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja laitteen, jolla olla netissä (älypuhelin, tabletti tai tietokone). Energiahoidot tulevat sinulle ihan ilman mitään teknistä vempainta, mutta meditaatiot, työkirjan ja tarkemmat ohjeet kurssin aikana saat sähköpostilla, ja viikon 5 livelähetystä pääset katsomaan nettilinkin kautta. Kanavoinnin toimitan sinulle sähköpostilla kurssin päätyttyä. Voimakiven saat postitse 1. hoidon jälkeen.

En asu Porvoossa. Voinko silti osallistua kurssille?
Kyllä! Kurssi toteutetaan täysin etänä. Voit olla missäpäin maailmaa tahansa. Ainoat, mitä tarvitset, ovat toimiva nettiyhteys, sähköpostiosoite ja laite, jolla olla netissä, sekä tärkeimpänä halu muuttaa elämäsi niin, että runsaus eri muodoissaan pääsee luoksesi.

Milloin kurssi pidetään?
5.11.-10.12.2021. Tervetuloa!

Kuulostaa hyvältä, miten voin ilmoittautua mukaan?
Upeaa! Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen marja@energiahoitoshanti.fi

Voinko kysyä sinulta lisää tästä kurssista?
Totta kai! Laita minulle sähköpostia osoitteeseen marja@energiahoitoshanti.fi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Tervetuloa uuteen elämääsi!
Nähdään muutosmatkalla runsauteen.
💖