Ryhmäkaukohoito

Joulun ajan ryhmäkaukohoito 22.12. klo 20

Tervetuloa mukaan joulun ajan toivottuun ryhmäkaukohoitoon!

Hoito kanavoidaan tiistaina 22.12.2020 klo 20. Hoito on jouluun rauhoittava, uuden ajan energioita ylläpitävä hoito. Hoito myös tasapainottaa nyt menossa olevan ainutlaatuisen talvipäivänseisauksen voimakkaita energioita. 

Tällainen talvipäivänseisaus on ollut viimeksi 800 vuotta sitten, ja kun tähän lisää kuluneen vuoden ainutlaatuisuuden ja tulevan joulun ajan tunnelmat, niin varsin voimakkaissa energioissa nyt elämme. ❤️ Paljon uutta on ilmassa. 

Tämä hoito tasapainottaa näitä energioita ja auttaa integroimaan niitä paremmin omaan kehoon, mieleen ja sieluun. Samalla hoito rauhoittaa ja auttaa laskeutumaan kohti joulun tunnelmaa. 

Hoidossa välitetään uuden ajan Mikael-energiaa (ent. Mikael-hoito (LEON)). Arkkienkeli Mikael ja joulun enkelit valvovat hoitoa.

Hoitoon kuuluu kirjallinen hoitopalaute, jonka lähetän sähköpostilla hoidon jälkeen. Hoitoon kuuluu myös siunaus rauhalliselle joulun ajalle.

Ryhmäkaukohoidon energiavastine on 11 €. Saat maksuohjeet ja hoito-ohjeistuksen ilmoittautumisen yhteydessä.​

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi​. Hoidon osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittauduthan pikaisesti.

Jos et pysty osallistumaan hoidon ajankohtana, voit ottaa hoidon vastaan milloin itsellesi sopii parhaiten. Hoito on opastuksen mukaan otettavissa vastaan torstaihin 24.12. saakka. Ilmottaudu kuitenkin mukaan jo nyt. 

Hoito kanavoidaan huomenna tiistaina klo 20. Voit halutessasi ottaa hoidon vastaan mihin kellonaikaan tahansa, tai vaikkapa yöllä nukkuessasi. 

Tervetuloa mukaan tähän joulun ajan energiahoitoon! ❤️

Vastaa