Energiahoito

Hoito hoitohuoneella Porvoossa tai muulla paikkakunnalla (lähihoito)

Teen lähihoitoja hoitohuoneellani Porvoossa. Ajan hoitoon voit varata sähköpostilla. Teen välillä hoitoja myös muilla paikkakunnilla: seuraa ilmoittelua Facebookissa tai ota yhteyttä sähköpostilla ja kysy ajankohdista. Voit myös ehdottaa paikkakuntaa, jonne voisin tulla tekemään hoitoja.

Hoidon aikana

Hoitokäynti kestää 75 minuuttia. Keskustelemme ensin mitä sinulle kuuluu ja mihin asiaan erityisesti haluat hoitoa. Käymme myös läpi mitä hoidon aikana tapahtuu.

Hoito otetaan vastaan selinmakuulla hoitopöydällä, normaalit vaatteet päällä. Halutessasi voit myös istua tuolilla, jos selinmakuulla olo on sinulle hankalaa.

Taustalla soi rauhallinen musiikki, joka tukee hoitoa. Suljet silmäsi ja teet päätöksen ottaa hoidon vastaan. Sen jälkeen vain rentoudut.

Hoidon aikana auraasi puhdistetaan. Lisäksi chakrojasi puhdistetaan ja hoidetaan 12 chakran järjestelmän mukaisesti. Fyysinen, energia- ja tunnekehosi puhdistetaan, hoidetaan ja ladataan Valon energialla.

Hoidon aikana tapahtuu myös paljon muuta ”näkymätöntä”, mikä tekee hoidosta rentouttavan, puhdistavan ja voimaannuttavan. Hoito tekee juuri sen, mitä siinä hetkessä sinun parhaaksesi tulee tapahtua. Jokainen hoito on yksilöllinen, vaikka hoidon osiot etenevätkin tietyssä järjestyksessä.

Kun hoito on ohi, herättelen sinut lempeästi takaisin tähän hetkeen.

Hoidon aikana sinulle voi tulla erilaisia tuntemuksia. Voit nähdä välähdyksiä, värejä, kuvia tai pitkää tarinaa ikäänkuin filminä. Voit tuntea kylmää, kuumaa, painon tunnetta tai kutitusta eri puolella kehoa. Sinua voi alkaa naurattamaan tai itkettämään. Voit tuntea syvää väsymystä tai rentoutua niin, että nukahdat.

Aivan yhtä hyvin voi olla, että et tunne hoidon aikana yhtään mitään. Se ei kerro hoidon tehokkuudesta – hoito tehoaa aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa.

Hoitokokemuksia voit lukea tästä linkistä.

Heti hoidon jälkeen

Keskustelemme saamastasi hoidosta ja kerron sinulle tarkemman hoitopalautteen. Voit samalla juoda vettä ja syödä vaikkapa jonkin hedelmän. Se auttaa tasapainottamaan energioita.

Hoidon jälkeen voit tuntea olosi hyvin rentoutuneeksi. Sinua voi väsyttää – tai voit päinvastoin olla todella energinen. 

Tärkeää on, että otat mahdollisuuksien mukaan aikaa itsellesi seuraavien tuntien aikana. Rentoudu ja helli itseäsi. Älä varaa heti hoidon jälkeen itsellesi mitään aktiviteetteja tai tärkeitä menoja.

Jätä nopeatempoinen liikunta toiseen päivään. Rauhallinen kävely ulkona, rentouttava ja kevyt joogaharjoitus tai hidastempoinen venyttely voi olla ok, mutta tunnustele tässäkin omia tuntemuksiasi.

Juo paljon vettä seuraavien parin päivän aikana. Vesi puhdistaa liikkeelle lähteneet kuona-aineet ja auttaa energioiden tasapainoittumisessa. 

Jatkossa

Mikael-hoito (LEON) -energiahoito jatkuu 21-28 päivää hoitotapahtuman jälkeen puhdistaen ja parantaen.

Mieleesi saattaa nousta vanhojakin asioita ja tuntemuksia irtipäästämistä varten. Se kuuluu osaksi paranemis- ja puhdistumisprosessia.

On tärkeää, että hyväksyt nuo esillenousevat tunteet ja muistot ja käsittelet ne, mutta et jää vellomaan niissä. Päästä niistä irti. Tässä auttaa, kun visualisoit näiden muistojen ja tunteiden lähtevän Valoon puhdistettavaksi.

Olen tukenasi tässä prosessissa, joten voit aina laittaa minulle viestiä hoidon jälkeen ja kertoa tuntemuksistasi. Tarvittaessa teen sinulle tasapainoittavan kaukohoidon.

Saatat myös vaatia enemmän unta tai omaa rauhaa seuraavan päivän tai kahden aikana. Ota se aika itsellesi, sillä se tukee paranemis- ja puhdistumisprosessiasi. 

Uusi hoito kannattaa varata noin 3-4 viikon päähän edellisestä hoidosta. 

Tärkeitä huomioita

Älä lopeta mitään lääkitystä tai jätä noudattamatta lääkärin ohjeita. Energiahoito on länsimaista lääketiedettä tukevaa hoitoa ja toimii sen rinnalla. Energiahoito laskee kehon stressiä, jolloin kehon oma paranemismekanismi pääsee toimimaan paremmin.

Jos olet tai epäilet olevasi sairas, käänny osaavan lääkärin puoleen. Keskustele aina energiahoidon vastaanottamisesta hoitavan lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on jokin vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus.

Älä käytä hajusteita (hajuvesi, partavesi, hiuslakka, hajustetut ihon- tai vartalonhoitotuotteet), kun tulet hoitoon.

Juo hoidon jälkeen paljon vettä, muista levätä, ja ole itsellesi armollinen.  ❤️

Mikael-hoito (LEON) lähihoitona hoitohuoneellani Porvoossa (tai muulla paikkakunnalla)

  • Turvallinen Mikael-hoito (LEON) energiahoito.
  • Mukana hoidossa ovat aina Arkkienkeli Mikael sekä juuri sinun hoitoosi parhaiten sopiva(t) enkeli(t) ja Valon oppaat.
  • Hoidon kesto 75 min (sis. etukäteiskeskustelun, hoidon ja hoitopalautteen).
  • Hoidon tekijänä Angelic-reiki®️ ja Mikael-reiki energiahoitaja Marja Bonn.
  • Varaa hoito sähköpostilla.
  • Hoidon hinta on 120 € (75 min).
  • Hoidon voit maksaa hoidon yhteydessä käteisellä rahalla (varaathan mieluiten tasarahan), MobilePay:lla tai lahjakortilla.

Tervetuloa uuden ajan energiahoitoon!

Vastaa