Hinnasto

Mikael-hoito (LEON) hoitohuoneella Porvoossa (75 min) ……….. 120 €

Paikasta riippumaton etähoito ……….. 55 €
Mikael-hoito (LEON) paikasta riippumattomana etähoitona; sis. etukäteisohjeistuksen ja hoidon jälkeisen hoitopalautteen sähköpostilla.

Etähoitosarja (3 x etähoito) ……….. 120 € (PARAS HINTA)
Mikael-hoito (LEON) kaukohoitosarjana; sis. etukäteisohjeistuksen, kolme etähoitoa ja hoitojen jälkeiset hoitopalautteet sähköpostilla.

Ryhmäkaukohoito ……….. 11 €
Mikael-hoito (LEON) ryhmäkaukohoitona; sis. etukäteisohjeistuksen, ryhmäetähoidon ja hoidon jälkeisen yhteisen hoitopalautteen sähköpostilla. Rajattu osallistujamäärä.

Ryhmäkaukohoitosarja (3 x ryhmäkaukohoito) ……….. 33 €
Mikael-hoito (LEON) ryhmäkaukohoitosarjana; sis. etukäteisohjeistuksen, kolme ryhmäetähoitoa tiettyyn teemaan liittyen ja hoitojen jälkeiset yhteiset hoitopalautteet sähköpostilla. Rajattu osallistujamäärä.

Mikael-hoito (LEON) lyhyt ryhmäkaukohoito (kerran kk) ……….. ILMAINEN
sis. etukäteisohjeistuksen ja hoidon jälkeisen ryhmän yhteisen hoitopalautteen sähköpostilla. Energiavastineena (”maksuna”) on rukous puolestani. Rajattu osallistujamäärä.

*Hinnat sisältävät alv 24%.

Hoidon maksaminen

Lähihoito Porvoossa maksetaan käteisellä rahalla hoidon yhteydessä (varaathan mukaasi tasarahan) tai MobilePay-sovelluksella.

Kaukohoito, kaukohoitosarja ja ryhmäkaukohoitosarja maksetaan etukäteislaskulla tai MobilePay-sovelluksella ennen hoitoa. Saat tarkemmat maksuohjeet etähoidon tilauksen tai ryhmäkaukohoitoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan uuden ajan Mikael-hoito (LEON)-energiahoitoon. ❤️