Mikael-hoito (LEON)

Mikael-hoito (LEON) pohjautuu uuden ajan energiahoitoon Mikael-reikiin sekä Angelic-reikiin®️. Se vaikuttaa fyysisessä kehossa, mielessä, energiakehossa ja tunnekehossa 21-28 päivää hoidon vastaanottamisen jälkeen.

Hoidossa ovat aina mukana Arkkienkeli Mikael sekä hoitoon parhaiten sopivat enkelit ja/tai Valon oppaat. Mukana on myös leijonaharjainen LEON energia.

Hoidossa kanavoitu energia on korkeinta mahdollista Valon energiaa. Se on täynnä iloa, onnea ja puhdasta rakkautta.

Mikael-hoito (LEON) puhdistaa fyysisen-, energia- ja tunnekehon sekä chakrat eli kehon energiakeskittymät. Aura avautuu keveämmäksi ja kehon energia virtaa vapaammin.

Kehoon ja energiakenttään ladataan uutta Valon energiaa. Hoito on tehokasta mutta lempeää, hoidettavalle juuri sopivan voimakasta paranemista.

Toisin kuin monissa muissa energiahoidoissa, Mikael-hoito (LEON) -hoidossa kehosta ja energiakentästä puhdistettua negatiivista energiaa ei vain ”heitetä” pois, vaan se luovutetaan Valoon puhdistettavaksi. Energia ei siis jää tilan nurkkiin häiritsemään, vaan vapautuu takaisin Alkulähteelle.

Puhdistamisen lisäksi kehossa, energiakentässä ja chakroissa mahdollisesti oleva tukkeutunut energia avataan taas virtaamaan vapaasti. Tästä syystä Mikael-hoito (LEON) hoitaa kokonaisvaltaisesti.

Mikael-hoito (LEON) hoito eroaa monista energiahoidoista myös maadoittumisen tärkeyden kautta. Hoitajana maadoitan sekä itseni että hoidettavan, ja hoito tapahtuu jatkuvassa maa-yhteydessä. Maayhteys auttaa pitämään juurtuneena, vaikka hoidon energiat ovat korkeita.

Hoidon jälkeen voi huomata suuriakin muutoksia omassa voinnissa. Muutoksia voi huomata välittömästi hoidon jälkeen tai vasta parin viikon kuluttua hoidosta, jos muutokset ovat hellävaraisia.

Hoidon aikanakin voi tulla erilaisia tuntemuksia, esim. lämmön tunnetta tai erilaisia mielikuvia, tai voi olla myös tuntematta mitään erityistä. Hoito tehoaa kuitenkin aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa, juuri sillä voimakkuudella ja teholla mikä on hoidettavalle parhaaksi.

Huomioithan, että Mikael-hoito (LEON) hoitaa alkusyitä, ei pelkkiä oireita. Vaikka oireetkin helpottavat, tärkein hoidettava on kuitenkin juurisyy. Siksi kyseessä on usein matka, ei pikainen ihmeparaneminen. Jos parannamme vain oireet, itse syy jää vielä kytemään kehoon tai mieleen, ja oireet tulevat todennäköisesti takaisin. 

Mikael-hoito (LEON) on turvallinen, rakkaudellinen hoito. Se vähentää kehon, mielen ja energiakentän kokemaa stressiä, ja auttaa sitä kautta kehoa parantamaan itse itseään.

Varaa oma lähihoitoaikasi ajanvarauksesta ja kaukohoitoaikasi sähköpostilla.

Teen Mikael-hoito (LEON) energiahoitoja lähihoitona hoitohuoneella Porvoossa, paikasta riippumattomana kaukohoitona ja edullisena ryhmäkaukohoitona.

Hinnaston löydät täältä. Tervetuloa uuden ajan Mikael-hoito (LEON) -energiahoitoon! 💜