Hoito hoitohuoneella

Hoitokäynti kestää 60-70 minuuttia. Keskustelemme ensin mitä sinulle kuuluu ja mihin asiaan erityisesti haluat hoitoa. Käymme myös läpi mitä hoidon aikana tapahtuu.

Varsinainen hoito alkaa sillä, että puhdistan aurasi. Tämän jälkeen käyt selinmakuulle hoitopöydälle, vaatteet päällä. Taustalla soi rauhallinen musiikki. Voit sulkea silmäsi. Tee myös päätös ottaa hoito vastaan. Sen jälkeen vain rentoudu.

Puhdistan chakrasi 12 chakran mukaisesti. Sen jälkeen lataan sinuun Valon energiaa, jolloin pidän käsiäni kevyesti rintakehäsi ja palleasi päällä.

Kun hoito on ohi, herättelen sinut lempeästi takaisin tähän hetkeen.

Hoidon aikana sinulle voi tulla erilaisia tuntemuksia. Voit nähdä välähdyksiä, värejä, kuvia tai pitkää tarinaa ikäänkuin filminä. Voit tuntea kylmää, kuumaa, painon tunnetta tai kutitusta eri puolella kehoa. Sinua voi alkaa naurattamaan tai itkettämään. Voit tuntea syvää väsymystä tai rentoutua niin, että nukahdat.

Aivan yhtä hyvin voi olla, että et tunne hoidon aikana yhtään mitään. Se ei kerro hoidon tehokkuudesta – hoito tehoaa aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa. Hoitokokemuksia voit lukea tästä linkistä.

Heti hoidon jälkeen

Keskustelemme saamastasi hoidosta ja annan sinulle hoitopalautteen. Voit myös juoda vettä ja syödä vaikkapa jonkin hedelmän. Se auttaa tasapainottamaan energoita.

Hoidon jälkeen voit tuntea olosi hyvin rentoutuneeksi. Sinua voi väsyttää – tai voit päinvastoin olla todella energinen. 

Tärkeää on, että otat mahdollisuuksien mukaan aikaa itsellesi seuraavien tuntien aikana. Rentoudu ja helli itseäsi. Älä varaa heti hoidon jälkeen itsellesi mitään aktiviteetteja tai tärkeitä menoja. Jätä nopeatempoinen liikunta toiseen päivään (rauhallinen kävely ulkona, rentouttava ja kevyt joogaharjoitus tai hidastempoinen venyttely voi olla ok, mutta tunnustele tässä omia tuntemuksiasi).

Juo paljon vettä seuraavien parin päivän aikana. Vesi puhdistaa liikkeelle lähteneet kuona-aineet ja auttaa energioiden tasapainoittumisessa. 

Jatkossa

Mikael-hoito (LEON) -energiahoito jatkuu 21-28 päivää hoitotapahtuman jälkeen puhdistaen ja parantaen. Mieleesi saattaa nousta vanhojakin asioita ja tuntemuksia irtipäästämistä varten. Se kuuluu osaksi paranemisprosessia. On tärkeää, että hyväksyt nuo esillenousevat tunteet ja muistot ja käsittelet ne, mutta et jää vellomaan niissä. Päästä niistä irti. Tässä auttaa, kun visualisoit näiden muistojen ja tunteiden lähtevän Valoon puhdistettavaksi.  

Saatat myös vaatia enemmän unta tai omaa rauhaa. Ota se aika itsellesi, sillä se tukee paranemis- ja puhdistumisprosessiasi. 

Olen tukenasi tässä prosessissa, joten voit aina ottaa myös yhteyttä minuun jos sinulle herää kysymyksiä. 

Uusi hoitoaika kannattaa varata noin 3 viikon päähän edellisestä hoidosta. 

Tärkeitä huomioita

Älä lopeta mitään lääkitystä tai jätä noudattamatta lääkärin ohjeita. Energiahoito on länsimaista lääketiedettä tukevaa hoitoa ja toimii sen rinnalla. Energiahoito laskee kehon stressiä, jolloin kehon oma paranemismekanismi pääsee toimimaan paremmin. Jos olet tai epäilet olevasi sairas, käänny osaavan lääkärin puoleen. Keskustele aina energiahoidon vastaanottamisesta hoitavan lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on jokin vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus.

Älä käytä hajusteita (hajuvesi, partavesi, hiuslakka, hajustetut ihon- tai vartalonhoitotuotteet), kun tulet hoitoon; olen allerginen voimakkaille tuoksuille.

Juo hoidon jälkeen paljon vettä, muista levätä, ja ole itsellesi armollinen.  ❤️

Mikael-hoito (LEON) lähihoitona hoitohuoneellani Porvoossa

  • Mikael-hoito (LEON) energiahoito hoitohuoneellani Porvoossa
  • Turvallinen ja lempeä enkelten kanssa tehtävä energiahoito
  • Mukana hoidossa on aina Arkkienkeli Mikael, sekä juuri sinun hoitoosi parhaiten sopiva(t) enkeli(t) ja Valon oppaat
  • Hoidon kesto 60-70 min (sis. etukäteiskeskustelun, hoidon ja hoitopalautteen)
  • Hoidon tekijänä Angelic-reiki®️ ja Mikael-reiki energiahoitaja Marja Bonn
  • Varaa hoito ajanvarauksesta tai sähköpostilla
  • Hoidon voit maksaa hoidon yhteydessä käteisellä rahalla (varaathan mieluiten tasarahan), MobilePay:lla ja sarja- tai lahjakortilla.

Tervetuloa hyvän olon energiahoitoon! Varaa oma aikasi täältä.