Energiahoito kaukohoitona

Kaukohoito on voimakas energiahoitomuoto, jossa hoitaja ja hoidettava eivät ole samassa fyysisessä tilassa. Kaukohoito toimii – vaikka se rationaaliselle mielelle tuntuukin oudolle käsittää.

Energialla ei kuitenkaan ole ajan tai paikan rajoituksia, ja siksi hoito toimii voimakkasti matkojenkin päästä. Paikkakuntien, maiden tai maanosien rajoilla ei ole merkitystä hoidon voimakkuudelle tai onnistumiselle.

Kaukohoito voidaan tehdä sinä päivänä ja siihen kellonaikaan kuin se sopii sinulle parhaiten. Päätät itse milloin hoidon otat vastaan. 

Mitä kaukohoidon aikana tapahtuu?

Hoidon ajaksi kannattaa asettua selinmakuulle rauhalliseen tilaan, käärityä vilttiin ja rentoutua. Laita puhelin äänettömälle, ettei se häiritse kesken hoidon. Voit sulkea silmäsi, sillä se auttaa rentoutumisessa. Tee myös päätös ottaa hoito vastaan. 

Hoito kestää noin 30 minuuttia. 

Hoidossa puhdistetaan chakrat (eli kehon energiakeskittymät) sekä fyysinen-, tunne- ja energiakeho. Kehoista poistetaan tukokset ja tukkeumat. Kehoon ja energiakenttään ladataan Valon energiaa.

Hoito on hyvin korkeaenerginen, joten maa-yhteys auttaa pitämään juurtuneena koko hoidon ajan. Hoitajana maadoitan sinut hoidon ajaksi ja huolehdin, että maa-yhteys säilyy hoitamisen ajan.

Hoidon aikana sinulle voi tulla erilaisia tuntemuksia. Voit nähdä välähdyksiä, värejä, kuvia tai pitkää tarinaa ikäänkuin filminä. Voit tuntea kylmää, kuumaa, painon tunnetta tai kutitusta eri puolella kehoa. Sinua voi alkaa naurattamaan tai itkettämään. Voit tuntea syvää väsymystä tai rentoutua niin, että nukahdat.

Aivan yhtä hyvin voi olla, että et tunne hoidon aikana yhtään mitään. Se ei kerro hoidon tehokkuudesta – hoito tehoaa aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa. Hoitokokemuksia voit lukea tästä linkistä.

Heti hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen voit tuntea olosi hyvin rentoutuneeksi. Sinua voi väsyttää – tai voit päinvastoin olla todella energinen. 

Tärkeää on, että otat mahdollisuuksien mukaan aikaa itsellesi. Rentoudu ja helli itseäsi. Älä varaa heti hoidon jälkeen itsellesi mitään aktiviteetteja tai tärkeitä menoja. Jätä nopeatempoinen liikunta toiseen päivään.

Rauhallinen kävely ulkona, rentouttava ja kevyt joogaharjoitus tai hidastempoinen venyttely voi olla ok, mutta tunnustele tässä omia tuntemuksiasi.

Juo paljon vettä seuraavien parin päivän aikana. Vesi puhdistaa liikkeelle lähteneet kuona-aineet ja auttaa energioiden tasapainoittumisessa. 

Saat minulta hoitopalautteen pian hoidon jälkeen. Lähetän sen sinulle sähköpostilla, jotta voit palata siihen myös myöhemmin ja lukea sitä uudelleen.

Jatkossa

Mikael-hoito (LEON) -energiahoito jatkuu 21-28 päivää hoitotapahtuman jälkeen puhdistaen ja parantaen. Mieleesi saattaa nousta vanhojakin asioita ja tuntemuksia irtipäästämistä varten. Se kuuluu osaksi paranemisprosessia. On tärkeää, että hyväksyt nuo esillenousevat tunteet ja muistot ja käsittelet ne, mutta et jää vellomaan niissä. Päästä niistä irti. Tässä auttaa, kun visualisoit näiden muistojen ja tunteiden lähtevän Valoon puhdistettavaksi.  

Saatat myös vaatia enemmän unta tai omaa rauhaa. Ota se aika itsellesi, sillä se tukee paranemis- ja puhdistumisprosessiasi. 

Olen tukenasi tässä prosessissa, joten voit aina ottaa myös yhteyttä minuun jos sinulle herää kysymyksiä. 

Uusi hoitoaika kannattaa varata noin 3 viikon päähän edellisestä hoidosta. 

Tärkeitä huomioita

Älä lopeta mitään lääkitystä tai jätä noudattamatta lääkärin ohjeita. Energiahoito on länsimaista lääketiedettä tukevaa hoitoa ja toimii sen rinnalla. Energiahoito laskee kehon stressiä, jolloin kehon oma paranemismekanismi pääsee toimimaan paremmin. Jos olet tai epäilet olevasi sairas, käänny osaavan lääkärin puoleen. Keskustele aina energiahoidon vastaanottamisesta hoitavan lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on jokin vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus

Juo paljon vettä hoidon jälkeen ja muista levätä. ❤️

Mikael-hoito (LEON) kaukohoitona

 • Mikael-hoito (LEON) -energiahoito kaukohoitona
 • Turvallinen energiahoito
 • Mukana hoidossa ovat aina Arkkienkeli Mikael, sekä juuri sinun hoitoosi parhaiten sopiva(t) enkeli(t) ja Valon auttajat
 • Varsinaisen hoidon kesto noin 30 minuuttia
 • Hoito-ohjeistus ennen hoitoa sähköpostilla
 • Hoitopalaute hoidon jälkeen sähköpostilla
 • Hoidon tekijänä Angelic-reiki®️ ja Mikael-reiki energiahoitaja Marja Bonn
 • Kaukohoidon teemme oman aikataulusi mukaisesti
 • Varaa hoito sähköpostilla: ajanvaraus@energiahoitoshanti.fi
 • Hoitoajan voit päättää vapaasti itse. Teen hoitoja ma-su 9-21. Hoidon voi ottaa vastaan myös nukkuessa.
 • Kaukohoidon energiavastine on 55 € ja se sisältää uuden ajan hoidon lisäksi myös hoito-ohjeistuksen ja henkilökohtaisen hoitopalautteen. Hoito maksetaan ennakkolaskulla tai MobilePay:lla ennen hoitoa. Saat maksuohjeet hoidon varaamisen yhteydessä.
 • Hoitoon voi yhdistää enkeliviestikanavoinnin, jolloin yhteishinta (hoito + kanavointi) on 65 €.

Varaa oma hoitoaikasi sähköpostilla: ajanvaraus@energiahoitoshanti.fi. Tervetuloa uuden ajan energiahoitoon! 💚