Mitä energiahoito on?

Energiahoito on ikivanha holistinen hoitomuoto, jossa hoidetaan fyysistä kehoa, tunnekehoa ja energiakehoa.

Muodostumme kaikki energiasta. Einsteinin suhteellisuusteorian mukaan kaikki olevainen on energiaa, E=mc2. Tästä syystä energiahoito on niin tehokasta: siinä hoidetaan ja tasapainoitetaan syvintä olemustamme, energiaa.

Energiahoito laskee stressiä ja rentouttaa. Se avaa, tasapainottaa, harmonisoi ja aktivoi kehon oman parannusjärjestelmän. Energiahoito poistaa tukokset, jotta keho voi parantua. 

Energiahoito hoitaa alkuperäistä syytä, ei oiretta. Sen takia energiahoidon vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen ja syvä. Oireetkin helpottuvat ja paranevat, kun varsinainen syy eli oireiden alkulähde on parantunut.

Energiahoito ei korvaa länsimaista lääketiedettä, mutta voi tukea sitä. Käy aina osaavalla lääkärillä, jos epäilet olevasi sairas. Älä myöskään lopeta mitään lääkitystä ilman, että olet keskustellut asiasta lääkärisi kanssa.

Tekemäni intuitiivinen uuden ajan energiahoito, Mikael-hoito (LEON), pohjautuu Angelic-reikiin®️ ja chakrat puhdistavaan Mikael-reikiin. Hoidossa on aina läsnä vahva ja turvallinen Mikael-enkelienergia. 

Sinun ei tarvitse uskoa energiaan, energian kanavointiin, chakroihin tai enkeleihin saadaksesi apua välittämästäni energiahoidosta. Riittää, että haluat ottaa hoidon vastaan.

Tervetuloa uuden ajan energiahoitoon! Varaa oma hoitoaikasi ajanvarauksesta tai laittamalla minulle sähköpostia. Hoidon voi ottaa vastaan lähihoitona hoitohuoneellani Porvoossa, tai kaukohoitona, jolloin voit olla itse fyysisesti missä päin maailmaa tahansa.

Lue lisää energiahoidosta blogista: Energiahoito on hoitamista energian välityksellä