Energiahoito, Ryhmäkaukohoito

Energiahoito ryhmäkaukohoitona – toimiiko se?

Aina välillä minulta kysytään onko ryhmäkaukohoito yhtä tehokasta kuin tavallinen yhdelle ihmiselle tarkoitettu energiahoito. Vastaukseni on oman kokemuksen ja saamani palautteen perusteella kyllä.

Ryhmäkaukohoidossa hoidetaan kaikkia hoitoon osallistuvia samalla kertaa. Energia osaa kuitenkin “jakaantua” niin, että jokainen saa juuri sellaisen hoidon mitä tarvitsee. Hoidossa voi olla jokin yhteinen teema. Se, miten tämä teema jokaisen kohdalla näyttäytyy, vaihtelee sen mukaan mitä kukin sillä hetkellä tarvitsee.

Ryhmäkaukohoidossa tapahtuu samat asiat kuin tavallisessa kaukohoidossakin. Maadoitan osallistujat, suojaan heidät vastaanottamaan energiaa, puhdistan chakrat ja hoidan fyysisen-, tunne- ja energiakehot. Hoidon jälkeen lähetän kaikille osallistuneille yhteisen hoitopalautteen, jossa kerron mitä yleistä hoidon aikana tapahtui ja mitä erityisesti hoidon aikana hoidettiin.

Pyydän lisäksi itse aina ennen hoitoa, että energia virtaa kaikkien mukana olevien korkeimmaksi parhaaksi, ja että hoito on niin voimakasta kuin se kullekin vastaanottajalle on parasta juuri tähän hetkeen.

Jos uskoo enkeleihin ja/tai henkimaailman oppaisiin, voi ryhmäkaukohoitoon yhdistää myös kanavoimani henkilökohtaisen enkeliviestin + kanavoinnin. Se antaa henkilökohtaista lisäopastusta elämäntilanteeseen ja asioihin, joita hoidon aikana käsiteltiin. Teen tämän enkeliviestin hoidon jälkeen jokaiselle sen tilanneelle erikseen. Se ei kuitenkaan ole välttämätön osa hoitoon, vaan enemmänkin lisäpalvelu niille, jotka sitä kaipaavat.

Ryhmäkaukohoito on siis aivan yhtä tehokasta kuin yksittäin annettu energiahoito. Energialla ei ole rajoja tai rajoituksia, ja se tekee siitä niin toimivaa ja tehokasta.

Vastaa