Energiahoito

Energiahoito parantaa alkuperäisen syyn, ei pelkkää oiretta

Moni fyysisen kehon ongelmista on lähtöisin tunne- tai energiakehon kolhuista. Kaikki meille tapahtuneet asiat, meille sanotut sanat ja meitä kohtaan tehdyt asiat jäävät syvälle mieleemme ja tallentuvat soluihimme muistoksi (solumuistot). Solumuistot muokkaavat käyttäytymistämme, reagointiamme eri asioihin ja myös fyysistä kehoamme. 

Kannamme mukanamme tätä kuormaa pitkältä ajalta. Usein nämä asiat siirtyvät myös sukupolvelta toiselle, emmekä edes välttämättä tiedosta tätä. Etenkin pelko, viha, katkeruus, häpeä, rakkaudettomuus, anteeksiantamattomuus ja muut negatiiviset tuntemukset säilyvät voimakkaina mielessämme, kehossamme ja tunteissamme. 

Näistä syvälle sisimpäämme tallentuneista solumuistoista jopa 90 % on tiedostamattomia. Nämä solumuistot muokkaavat käyttäytymistämme, reagointiamme eri asioihin ja myös fyysistä kehoamme. Nämä tunteet ja muistot näkyvät usein erilaisina sairauksina, “aina minulle käy näin” -tyyppisinä tapahtumina, sotkuina ihmissuhteissamme tai epämääräisenä henkisenä pahoinvointina. 

Energiahoito auttaa vapauttamaan, puhdistamaan ja parantamaan näitä tukoksia ja tuhoisia solumuistoja. Hoito voi vaikuttaa fyysiseen kehoon parantaen parhaimmillaan jopa pitkäaikaisia kiputiloja tai sairauksia. Henkisellä puolella voit kokea oman polkusi kirkastumista, syvällisiä muutoksia ihmissuhteissasi, muutosta suhtautumisessasi elämään, oman voimasi löytämistä, äänesi ja totuutesi heräämistä, ja seesteistä sisäistä rauhaa. 

“Joskus selkäkipu ei johdukaan selästä, vaan siitä, että tunnet nääntyväsi taakkasi alle, pelkäät jotain tai kipu johtuukin siitä, että et halua päästää irti jostain sellaisesta, mikä ei enää palvele sinua tässä kohtaa polkuasi.”

Energiahoito auttaa sinua löytämään oman voimasi, asettamaan omat rajasi ja päästämään irti sellaisesta, jota et enää tarvitse. Se on voimakas monitasoinen ja moniulotteinen hoitomuoto. 

Varaa oma aikasi Mikael-hoito (LEON) -energiahoitoon sähköpostilla tai ajanvarauksen kautta. Tervetuloa uuden ajan energiahoitoon, joka tukee sinua polullasi ja antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa sellaiseksi kuin tässä hetkessä tarvitset. ❤️

*Artikkelin ja lainauksen lähde tuntematon; tekstin muuna inspiraationa mm. solumuistoista kertova kirjallisuus

Vastaa