Energiahoito

Energiahoito kaukohoitona (etähoito)

Kaukohoito on voimakas energiahoitomuoto, jossa hoitaja ja hoidettava eivät ole samassa fyysisessä tilassa. Kaukohoito toimii – vaikka se rationaaliselle mielelle tuntuukin oudolle käsittää.

Energialla ei ole ajan tai paikan rajoituksia, ja siksi hoito toimii voimakkasti matkojenkin päästä. Paikkakuntien, maiden tai maanosien rajoilla ei ole merkitystä hoidon voimakkuudelle tai onnistumiselle.

Etähoito voidaan tehdä sinä päivänä ja siihen kellonaikaan kuin se sopii sinulle parhaiten. Päätät itse milloin hoidon otat vastaan. 

Mitä kaukohoidon aikana tapahtuu?

Hoidon ajaksi kannattaa asettua selinmakuulle rauhalliseen tilaan, käärityä vilttiin ja rentoutua. Laita puhelin äänettömälle, ettei se häiritse kesken hoidon. Voit sulkea silmäsi, sillä se auttaa rentoutumisessa.

Tee päätös ottaa hoito vastaan. 

Hoito kestää noin 30 minuuttia. 

Hoidossa puhdistetaan chakrat (eli kehon energiakeskittymät) sekä fyysinen-, tunne- ja energiakeho. Kehoista poistetaan tukokset ja tukkeumat. Kehoon ja energiakenttään ladataan Valon energiaa.

Hoito on hyvin korkeaenerginen, joten maayhteys auttaa pitämään juurtuneena koko hoidon ajan. Hoitajana maadoitan sinut hoidon ajaksi ja huolehdin, että maayhteys säilyy hoitamisen ajan.

Hoidon aikana sinulle voi tulla erilaisia tuntemuksia. Voit nähdä välähdyksiä, värejä, kuvia tai pitkää tarinaa ikäänkuin filminä. Voit tuntea kylmää, kuumaa, painon tunnetta tai kutitusta eri puolella kehoa. Sinua voi alkaa naurattamaan tai itkettämään. Voit tuntea syvää väsymystä tai rentoutua niin, että nukahdat.

Aivan yhtä hyvin voi olla, että et tunne hoidon aikana yhtään mitään. Se ei kerro hoidon tehokkuudesta – hoito tehoaa aina ja vaikuttaa juuri siellä missä sen kuuluukin vaikuttaa. Hoitokokemuksia voit lukea tästä linkistä.

Heti hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen voit tuntea olosi hyvin rentoutuneeksi. Sinua voi väsyttää – tai voit päinvastoin olla todella energinen. 

Tärkeää on, että otat mahdollisuuksien mukaan aikaa itsellesi. Rentoudu ja helli itseäsi. Älä varaa heti hoidon jälkeen itsellesi mitään aktiviteetteja tai tärkeitä menoja. Jätä nopeatempoinen liikunta toiseen päivään.

Rauhallinen kävely ulkona, rentouttava ja kevyt joogaharjoitus tai hidastempoinen venyttely voi olla ok, mutta tunnustele tässä omia tuntemuksiasi.

Juo paljon vettä seuraavien parin päivän aikana. Vesi puhdistaa liikkeelle lähteneet kuona-aineet ja auttaa energioiden tasapainoittumisessa. 

Saat minulta hoitopalautteen pian hoidon jälkeen. Lähetän sen sinulle sähköpostilla.

Jatkossa

Mikael-hoito (LEON) -energiahoito jatkuu 21-28 päivää hoitotapahtuman jälkeen puhdistaen ja parantaen.

Mieleesi saattaa nousta vanhojakin asioita ja tuntemuksia irtipäästämistä varten. Se kuuluu osaksi paranemisprosessia. On tärkeää, että hyväksyt rakkaudella nuo esillenousevat tunteet ja muistot ja kohtaat ne. Yhtä tärkeää on, että et jää vellomaan niissä loputtomiin. Päästä niistä irti. Tässä auttaa, kun visualisoit näiden muistojen ja tunteiden lähtevän Valoon puhdistettavaksi.  

Saatat myös vaatia enemmän unta tai omaa rauhaa. Ota se aika itsellesi, sillä se tukee paranemis- ja puhdistumisprosessiasi. 

Olen tukenasi tässä prosessissa, joten voit aina ottaa yhteyttä minuun, jos sinulle herää kysymyksiä. 

Uusi hoitoaika kannattaa varata noin 3 viikon päähän edellisestä hoidosta. 

Tärkeitä huomioita

Älä lopeta mitään lääkitystä tai jätä noudattamatta lääkärin ohjeita. Energiahoito on länsimaista lääketiedettä tukevaa hoitoa ja toimii sen rinnalla. Energiahoito laskee kehon stressiä, jolloin kehon oma paranemismekanismi pääsee toimimaan paremmin. Jos olet tai epäilet olevasi sairas, käänny osaavan lääkärin puoleen. Keskustele aina energiahoidon vastaanottamisesta hoitavan lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on jokin vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus.

Juo paljon vettä hoidon jälkeen ja muista levätä. ❤️

Mikael-hoito (LEON) kaukohoitona

 • Turvallinen Mikael-hoito (LEON) -energiahoito kaukohoitona.
 • Mukana hoidossa ovat aina Arkkienkeli Mikael, sekä juuri sinun hoitoosi parhaiten sopiva(t) enkeli(t) ja Valon auttajat.
 • Hoidon kesto noin 30 minuuttia.
 • Hoito-ohjeistus ennen hoitoa sähköpostilla.
 • Hoitopalaute hoidon jälkeen sähköpostilla.
 • Hoidon tekijänä Angelic-reiki®️ ja Mikael-reiki energiahoitaja Marja Bonn.
 • Kaukohoidon teemme oman aikataulusi mukaisesti.
 • Varaa hoito ajanvarauksesta tai sähköpostilla: ajanvaraus@energiahoitoshanti.fi
 • Hoitoajan voit päättää vapaasti itse. Teen hoitoja pääsääntöisesti ma-ti, to-pe, su 9-21. Hoidon voi ottaa vastaan myös nukkuessa.
 • Kaukohoidon energiavastine on 55 € ja se sisältää uuden ajan hoidon lisäksi myös hoito-ohjeistuksen ja henkilökohtaisen hoitopalautteen.
 • Hoito maksetaan ennen hoitoa; maksutapoina ovat korttimaksut, ennakkolasku ja MobilePay. Saat maksuohjeet hoidon varaamisen yhteydessä.
 • Hoitoon voi yhdistää enkeliviestikanavoinnin, jolloin yhteishinta (hoito + kanavointi) on 65 €.

Tervetuloa vastaanottamaan uuden ajan energiahoitoa! 💚

Vastaa