Energiahoito

Energiahoito elämänmuutoksen tukena

Kriisi elämässä, kuten sairastuminen, ero tai jonkin asian tai ihmisen menetys, on usein väylä perustavanlaatuiseen elämänmuutokseen.

Elämänmuutos voi olla jotain arkielämän muutosta, kuten uusi asuinpaikka, uusi rakkaus, uusi työ tai terveellisemmät elämäntavat. Tai se voi olla syvemmän henkisen tason muutos: muutos, jonka päämääränä on yhteyden palautuminen sielusi ja Alkulähteen kanssa. Muutosprosessin myötä oivallat miksi olet tullut tänne maan päälle; mikä tehtäväsi täällä on.

Mikä tahansa muutosväyläsi on, se on täydellisen oikea juuri sinulle. Ei ole olemassa parempaa muutosta tai jotenkin ”huonompaa” tai vähempiarvoista muutosta.

Henkinen muutos ei ole parempi kuin maallista elämää koskeva muutos, eikä maallinen muutos vähempiarvoinen kuin henkinen. Iso muutos ei ole parempi kuin pieni muutos. On vain muutos ja se polku, minkä itse valitset. Usein tosin arkielämän muutos aikaansaa myös syvemmän henkisen tason muutoksen – ja toisinpäin.

Koskipa muutoksesi ihmiselämää tai sielutasoa, energiahoito auttaa sinua siirtymään nykyisestä tilanteestasi eteenpäin. Energiahoito parantaa sieltä missä tarvitaan paranemista. Se puhdistaa sieltä, mistä tarvitaan puhdistautumista. Se vahvistaa sisäistä voimaasi ja sinua.

Energiahoito tukee sinua keskellä muutostasi, auttaen sinua eteenpäin omalla polullasi.

Vastaa