Marja

Tervetuloa Energiahoito Shantin sivuille!

Olen Marja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti, henkisen tien kulkija, energiahoitaja ja transformatiivisen muutoksen tukija.

Energiahoitoihin tutustuin oman sairastumiseni myötä. Ensimmäisessä energiahoidossa kävin vuonna 2014. Vuosi sen jälkeen tunsin kutsun kouluttautua itse hoitajaksi, tavoitteenani oppia hoitamaan ja kuntouttamaan itseäni vielä paremmin. Nyt näitä koulutuksia on takana jo useampia.

Tein vähitellen yhä enemmän hoitoja myös ystävilleni, ja lopulta minut ohjattiin aloittamaan hoitojen tekeminen avoimesti kaikille. Ryhmäkaukohoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien.

Olen kouluttautunut Angelic-reiki®️ ja Mikael-reiki energiahoitaja. Kanavoin uuden ajan ulottuvuuden Puhtaan Rakkauden energiaa. Teen energiahoitoa paikasta riippumattomana etähoitona sekä sopimuksen mukaan lähihoitoina. Olen käynyt myös Radleigh Valentinen Certified Angel Card Reader™ -kurssin, eli olen sertifioitu enkelikorttitulkitsija (CACR).

Mitä viimeiset 10 vuotta intensiivistä henkistä polkua kulkeminen & etenkin sairauteni ja siitä kuntoutuminen ovat tuoneet elämääni? Joogaan ja meditoin päivittäin. Puhdistan chakrani ja maadotun päivittäin. Teen energiahoitoja. Kanavoin opastusta enkelikorttien välityksellä. Kuuntelen intuitiotani. Tunnen ympäröivät energiat. Näen orbeja, valo-olentoja ja toisinaan myös kuolleita ihmisiä. Aistin ihmissilmille näkymättömiä energioita, ihmisten energeettisiä tunnetiloja ja henkimaailman olentoja. Kuljetan mukanani kristalleja ja kiviä, joilla on energeettisiä ominaisuuksia. Rummutan omaa ilon shamaanirumpuani ja soitan äänimaljaa. Huomaan vaikuttavani ympäröivään maailmaan ajatuksillani ja tunteillani. Halailen puita, kosketan kalliota, uitan kättäni vedessä ja tunnen miten energia virtaa niissä.

Koen, että emme ole ihmisiä, jotka haluavat kokea henkisyyden, vaan henkisiä olentoja kokemassa ihmiselämää. Tämä on myös elämäntehtäväni: yhdistää nämä kaksi olemuspuolta ja auttaa myös muita elämään henkisenä olentona ihmisenä ja ihmiskehossa omassa korkeimmassa potentiaalissaan.

Olen vahvasti sitä mieltä, että jokainen päivä on omanlaisensa seikkailu. Uppoudun välillä täysin omaan kuplaani ja nautin, kun kellun yhteydessä Kaikkeuteen. Välillä taas tanssin K-pop musiikin tahdissa ja laulan epävireisesti 80/90/00/10-luvun listahittien mukana. Tiivistetysti voisi sanoa, että toinen jalkani on tukevasti ihmisyydessä, toinen jalkani vielä tukevammin henkisyydessä – ja arkeni on tasapainon hakemista näiden kahden kiintopisteen välillä.

Koen syvää kiitollisuutta siitä, että saan olla elossa juuri tässä hetkessä ja juuri tässä elämässä. Hämmästelen joka päivä sitä kauneutta, voimaa ja jumalallista kipinää mikä meissä kaikissa ihmisissä on, ja kehomme syvää viisautta parantaa itse itsensä, kunhan annamme sille siihen mahdollisuuden.

En tiedä mitä kaikkea on edessä, mutta olipa mitä tahansa, seikkailua se on ainakin. William Shakespearen sanoin: “What Is Past Is Prologue”, menneisyys on (vain) esipuhe.

Saat minuun yhteyden parhaiten sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi. Autan sinua energiahoidoilla ja henkilökohtaisella valmennuksella. Opastan myös kasvojoogan salaisuuksiin. Autan sinua elämään korkeimmassa potentiaalissasi, ihmisenä ihmiskehossa, ja samaan aikaan henkisenä olentona yhteydessä Kaikkeuteen. Ajan energiahoitoon voit varata myös ajanvarauksen kautta. Kiitos, että saan olla mukanasi tällä matkalla! ❤️