Marja

Tervetuloa Energiahoito Shantin sivuille!

Olen Marja Bonn, henkisen tien kulkija, energiahoitaja, kasvojoogaohjaaja ja transformatiivisen muutoksen tukija.

Energiahoitoihin tutustuin oman vakavan sairastumiseni myötä. Ensimmäisessä energiahoidossa kävin vuonna 2014. Vuosi sen jälkeen tunsin kutsun kouluttautua itse hoitajaksi, tavoitteenani oppia hoitamaan itseäni vielä paremmin. Nyt näitä koulutuksia on takana jo useampia.

Tein vähitellen yhä enemmän hoitoja myös ystävilleni, ja lopulta minut ohjattiin aloittamaan hoitojen tekeminen avoimesti kaikille. Ryhmäkaukohoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 lähtien.

Olen kouluttautunut Angelic-reiki®️ ja Mikael-reiki energiahoitaja. Teen energiahoitoa paikasta riippumattomana etähoitona sekä hoitohuoneella Porvoon vanhassakaupungissa osana Kymppihoitolan upeaa porukkaa. Olen käynyt myös Doreen Virtuen ja Radleigh Valentinen Certified Angel Card Reader™ -kurssin, eli olen sertifioitu enkelikorttitulkitsija (CACR).

Vuoden 2016 alussa heräsin eräänä aamuna ja huomasin, että sisälläni on täydellinen ja pysyvä rauha ja pyyteetön rakkaus – ensimmäistä kertaa elämässäni. Oivalsin, että olin (ja olen!) juuri siinä paikassa ja hetkessä missä minun kuuluukin olla. Tie siitä eteenpäin on ollut välillä mutkikas ja haastava, mutta samaan aikaan paras henkisen kasvun ja puhdistumisen seikkailu koskaan. Koen syvää kiitollisuutta siitä, että saan olla elossa juuri tässä hetkessä ja juuri tässä elämässä.

Hämmästelen joka päivä sitä kauneutta, voimaa ja jumalallista kipinää mikä meissä kaikissa ihmisissä on, ja kehomme syvää viisautta parantaa itse itsensä, kunhan annamme sille siihen mahdollisuuden.

Saat minuun yhteyden parhaiten sähköpostilla marja@energiahoitoshanti.fi. Voit ottaa minuun yhteyttä energiahoitoon, kasvojoogaan tai henkilökohtaiseen valmennukseen liittyvissä asioissa. Ajan energiahoitoon voit varata ajanvarauksen kautta tai sähköpostilla. Kiitos, että saan olla mukanasi tällä matkalla! ❤️